Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στις 116 οι συλλήψεις στο Euro μέχρι τώρα

Στις 116 οι συλλήψεις στο Euro μέχρι τώρα

Μόνο ομαλές δεν ήταν οι πρώτες ημέρες των αγώνων στο EURO 2016, καθώς στιγματίστηκαν από σοβαρά επεισόδια σε διάφορες πόλεις, με σημαντικότερες τις συμπλοκές μεταξύ Ρώσων και Άγγλων οπαδών στη Μασσαλία. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του υπουργείου εσωτερικών της χώρας, ως τώρα η γαλλική αστυνομία έχει προχωρήσει σε 116 συλλήψεις από την Παρασκευή όταν και ξεκίνησε η διοργάνωση.

Μόνο ομαλές δεν ήταν οι πρώτες ημέρες των αγώνων στο EURO 2016, καθώς στιγματίστηκαν από σοβαρά επεισόδια σε διάφορες πόλεις, με σημαντικότερες τις συμπλοκές μεταξύ Ρώσων και Άγγλων οπαδών στη Μασσαλία.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του υπουργείου εσωτερικών της χώρας, ως τώρα η γαλλική αστυνομία έχει προχωρήσει σε 116 συλλήψεις από την Παρασκευή όταν και ξεκίνησε η διοργάνωση.

Επιπλέον τρία άτομα έχουν απελαθεί από τη χώρα ενώ σε άλλα πέντε άτομα απαγορεύτηκε η είσοδος στη Γαλλία, καθώς θεωρήθηκαν ως επικίνδυνα για τη δημιουργία επεισοδίων.

Να σημειωθεί πως ο υπουργός εσωτερικών, Μπερνάρ Καζνέβ, έχει απαγορεύσει την πώληση αλκοόλ εντός των γηπέδων, περιμετρικά από αυτά αλλά και στις fanzones, προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να περιορίσει τα περιστατικά βίας που έχουν ξεσπάσει από την έναρξη της διοργάνωσης μεταξύ οπαδών.

Στο μεταξύ σήμερα αναμένεται να φθάσουν στη Γαλλία, επιπλέον 45 Άγγλοι αστυνομικοί, ενόψει του βρετανικού ντέρμπι της Πέμπτης στο Λανς, κόντρα στην Ουαλία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024