Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μετέφεραν κι ετοιμάζονταν να διακινήσουν δέματα με 13,5 κιλά ναρκωτικών

Μετέφεραν κι ετοιμάζονταν να διακινήσουν δέματα με 13,5 κιλά ναρκωτικών

Περισσότερα από 13 κιλά ηρωίνης και ποσότητα κοκαΐνης, που επρόκειτο να διοχετευτούν σε στέκια τοξικομανών εντόπισαν και κατέσχεσαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο επιχείρησης, την Κυριακή, κοντά στα διόδια των Μαλγάρων. Συνελήφθησαν συνολικά τέσσερα άτομα.

Περισσότερα από 13 κιλά ηρωίνης και ποσότητα κοκαΐνης, που επρόκειτο να διοχετευτούν σε στέκια τοξικομανών, εντόπισαν και κατέσχεσαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο επιχείρησης την Κυριακή, κοντά στα διόδια των Μαλγάρων.

Συνελήφθησαν δύο άντρες ηλικίας 38 και 31 ετών και ισάριθμες γυναίκες, 31 και 26 ετών (αδερφές), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Βραδινές ώρες χθες, στο όχημα στο οποίο επέβαιναν, σε αστυνομικό έλεγχο που έγινε, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε ταπετσαρία πόρτας του οχήματος 26 μικροδέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 13 κιλών και 345 γραμμαρίων και δύο δέματα κοκαΐνης συνολικού βάρους 114 γραμμαρίων.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι κινητά τηλέφωνα και πέντε πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιούσαν για τις μεταξύ τους συνεννοήσεις και παράνομες συναλλαγές.

Η αστυνομική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, προκειμένου να εξακριβωθεί πλήρως το εύρος της παράνομης δραστηριότητας των συλληφθέντων, οι οποίοι θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024