Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

ΛΗΤΩ: Πιστοποίηση κατά ISO των Κεντρικών Εργαστηρίων

Με το πρότυπο ISO 9001:2008 που αφορά στα συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας, πιστοποιήθηκαν από τον Φορέα Πιστοποίησης TUV Austria Hellas, τα Κεντρικά Εργαστήρια του ΛΗΤΩ

Με το πρότυπο ISO 9001:2008 που αφορά στα συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας, πιστοποιήθηκαν από τον Φορέα Πιστοποίησης TUV Austria Hellas, τα Κεντρικά Εργαστήρια του ΛΗΤΩ.

Για την έκδοση του πιστοποιητικού ποιότητας, πραγματοποιήθηκε αναλυτική επιθεώρηση των διαδικασιών λειτουργίας των Κεντρικών Εργαστηρίων, η οποία ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Η εφαρμογή ενός πιστοποιημένου Συστήματος Ποιότητας διασφαλίζει την έγκυρη και έγκαιρη έκδοση αποτελεσμάτων από προσωπικό που χαρακτηρίζεται από επαγγελματισμό και επιστημονική επάρκεια. Επιπλέον, εξασφαλίζεται η διαρκής ανάπτυξη της τεχνογνωσίας και η ετοιμότητα για την υιοθέτηση νέων μεθόδων και τεχνικών, μέσα από τη συνεχή αναβάθμιση της τεχνολογικής υποδομής. Τέλος, αναβαθμίζεται διαρκώς το επίπεδο εξυπηρέτησης που παρέχεται, τόσο στους ασθενείς όσο και στους συνεργάτες ιατρούς, εστιάζοντας στις ανάγκες και τις προσδοκίες τους.

Σχολιάζοντας την έκδοση της πιστοποίησης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΛΗΤΩ Λεωνίδας Παπαδόπουλος, δήλωσε: «Η πιστοποίηση έρχεται να επιβεβαιώσει την άρτια λειτουργία των Κεντρικών Εργαστηρίων που ανέκαθεν παρέχουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, ενώ βρίσκονται μονίμως στην αιχμή της τεχνολογίας, επανδρωμένα με εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό. Δέσμευσή μας αποτελεί η συνεχής προσπάθεια, ώστε να ανταποκρινόμαστε με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες των ασθενών, αλλά και του συνόλου των αποδεκτών των υπηρεσιών των Κεντρικών Εργαστηρίων. Επόμενος στόχος της Διοίκησης αποτελεί η διεύρυνση της πιστοποίησης στο σύνολο των υπηρεσιών του ΛΗΤΩ».

Ξένη δημοσίευση

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024