Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δράστης της επίθεσης στο Τελ Αβίβ κρύφτηκε στο σπίτι αστυνομικού

Δράστης της επίθεσης στο Τελ Αβίβ κρύφτηκε στο σπίτι αστυνομικού

Στο σπίτι ενός... αστυνομικού είχε την ατυχία να βρει καταφύγιο ένας εκ των δραστών της επίθεσης στο Τελ Αβίβ. Ο αστυνομικός συνέλαβε τον άνδρα στο σαλόνι του σπιτιού του.

Στο σπίτι ενός… αστυνομικού είχε την ατυχία να βρει καταφύγιο ένας εκ των δραστών της επίθεσης στο Τελ Αβίβ.

Ο αστυνομικός συνέλαβε τον άνδρα στο σαλόνι του σπιτιού του.

Δύο Παλαιστίνιοι άνοιξαν πυρ την Τετάρτη το βράδυ σε μια πολυσύχναστη αγορά σκοτώνοντας τέσσερις Ισραηλινούς και τραυματίζοντας τουλάχιστον άλλους πέντε.

Εκατοντάδες άνθρωποι άρχισαν να τρέχουν προς πάσα κατεύθυνση πανικόβλητοι. Μεταξύ αυτών βρίσκονταν ένας αστυνομικός και η σύζυγός του που έτρωγαν παγωτό σε ένα καφέ της περιοχής.

Όπως περιέγραψε η σύζυγος του αστυνομικού, την οποία επικαλέστηκαν όλα τα ισραηλινά ΜΜΕ, το ζευγάρι έφυγε άρον άρον κι έσπευσε προς την οικία του που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση προκειμένου ο αστυνομικός να πάρει το όπλο του και η σύζυγός του να προστατευθεί.

Όταν άνοιξαν την πόρτα, βρέθηκε μπροστά τους ένας άγνωστος άνδρας.

«Τον ρωτήσαμε ποιος ήταν, όμως εκείνος δεν μίλησε. Ζήτησε απλά «νερό, νερό»» είπε η γυναίκα.

Παρατηρώντας ότι ο άγνωστος φορούσε κοστούμι και γραβάτα, σκέφτηκαν ότι επρόκειτο για δικηγόρο που έφυγε από το σημείο της επίθεσης για να γλιτώσει από τα πυρά, όπως ακριβώς εκείνοι.

Αφού πήρε το όπλο του, ο αστυνομικός έφυγε βιαστικά για να βοηθήσει τους συναδέλφους του στο σημείο της επίθεσης, αφήνοντας χωρίς να το γνωρίζει τον Παλαιστίνιο στο σπίτι με τη γυναίκα του.

Όταν, ωστόσο, είδε ότι ο δεύτερος δράστης της επίθεσης που βρισκόταν στο έδαφος ήταν ντυμένος επίσης με κοστούμι και γραβάτα σε σκούρες αποχρώσεις, κατάλαβε το σφάλμα του και άρχισε να τρέχει πίσω, προς το διαμέρισμά του.

«Ο σύζυγός μου μπήκε κρατώντας το όπλο του, ακινητοποίησε τον τρομοκράτη, τον έριξε στο πάτωμα και του φόρεσε χειροπέδες» πρόσθεσε η σύζυγός, που δεν έπαθε το παραμικρό, στην εφημερίδα Yedioth Ahronoth.

Η αστυνομία αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει αυτή την εκδοχή των γεγονότων επικαλούμενη την απαγόρευση που επιβάλλεται στα στελέχη των υπηρεσιών ασφαλείας να δημοσιοποιήσουν λεπτομέρειες αυτής της υπόθεσης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024