Ο φόβος του Brexit έχει παγώσει και τις προσλήψεις
Στον «πάγο» έχουν μπει οι προσλήψεις στη Βρετανία, υπό το φόβο του Brexit. Εταιρίες εξεύρεσης προσωπικού αναφέρουν ότι έως ότου πραγματοποιηθεί το δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου, οι επιχειρήσεις θα τηρούν στάση αναμονής. Σύμφωνα με κάποια στοιχεία, δε, τους πρώτους πέντε μήνες του 2016 οι προσλήψεις προσωπικού στη Βρετανία παρουσιάζονται μειωμένες κατά 28%.
Σύμφωνα με το Bloomberg, έρευνα της Odgers έδειξε τον προηγούμενο μήνα ότι 25% των επικεφαλής των εταιρειών που συμμετέχουν στον χρηματιστηριακό δείκτη FTSE 350 θα εξετάσουν σε περίπτωση Brexit να μεταφέρουν αλλού τμήματα της εταιρείας ή ολόκληρη την επιχείρηση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μανρέσα – Μπανταλόνα 87-77: Ήττα πριν το Game 3 με την ΑΕΚ
- Ο Τραμπ απειλεί ξανά «να αφανίσει το Ιράν μέσα σε μία ώρα» – Αλλά πιστεύει ότι τελικά θα πάρει αυτό που θέλει
- Πότε θα κάνουμε Ανάσταση του χρόνου; Η μεγάλη διαφορά στο Ορθόδοξο και το Καθολικό Πάσχα του 2027
- Πάρμα – Νάπολι 1-1: Ο Στρεφέτσα έβαλε «στοπ» στους Παρτενοπέι (vid)
- Σανάε Τακαΐτσι προς Deep Purple: «Είστε οι θεοί μου» – Η ροκ πλευρά της πρωθυπουργού της Ιαπωνίας
- LIVE: Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι
- Η Μόσχα δηλώνει έτοιμη να προμηθεύσει φυσικό αέριο την ΕΕ, «εφόσον έχει πλεόνασμα»
- Μια καταγγελία για ενδοοικογενειακή απειλή «αποκάλυψε» όπλα – Τι βρήκαν οι Αρχές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/agustina-heit-mefvaXlDihk-unsplash-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442