Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ράσφορντ: «Όνειρο μου η κλήση στην εθνική Αγγλίας»

Ράσφορντ: «Όνειρο μου η κλήση στην εθνική Αγγλίας»

Ο Μάρκους Ράσφορντ παραδέχθηκε ότι συνεχίζει να αισθάνεται σαν όνειρο την παρουσία του στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας για το EURO 2016. «Όταν πρωτομπήκα στα αποδυτήρια και είδα όλα τα ονόματα των παικτών στο πίσω μέρος από τις φανέλες τους, αυτό δεν μου φάνηκε πραγματικό» τόνισε ο 18χρονος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα μαζί με τον αρχηγό των «κόκκινων διαβόλων» και της εθνικής Αγγλίας, Γουέιν Ρούνεϊ, στην ιστοσελίδα της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Ο Μάρκους Ράσφορντ παραδέχθηκε ότι συνεχίζει να αισθάνεται σαν όνειρο την παρουσία του στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας για το EURO 2016.

«Όταν πρωτομπήκα στα αποδυτήρια και είδα όλα τα ονόματα των παικτών στο πίσω μέρος από τις φανέλες τους, αυτό δεν μου φάνηκε πραγματικό» τόνισε ο 18χρονος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα μαζί με τον αρχηγό των «κόκκινων διαβόλων» και της εθνικής Αγγλίας, Γουέιν Ρούνεϊ, στην ιστοσελίδα της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

«Θυμάμαι ότι επέστρεψα σπίτι μετά και μίλησα με τον αδελφό μου γι’ αυτό και συμφώνησε μαζί μου. Ούτε αυτός πίστευε ότι ήταν πραγματικό. Έτσι είναι μέχρι να το συνηθίσεις».

Η εξέλιξη του Ράσφορντ στην παρελθούσα σεζόν ήταν… ραγδαία, καθώς από τους νέους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έγινε βασικός στην πρώτη ομάδα, στην οποία έκανε ντεμπούτο τον Φεβρουάριο.

Η πρώτη εμφάνισή του με τους «κόκκινους διαβόλους» συνδυάστηκε με δύο γκολ απέναντι στη Μίντιλαντ από τη Δανία για το Europa League, πέτυχε άλλα δύο στο ντεμπούτο του στην Premier League με αντίπαλο την Άρσεναλ, ενώ σκόραρε και στο ντεμπούτο του με την εθνική Αγγλίας, σε φιλικό με την Αυστραλία το Μάιο.

«(Τα Χριστούγεννα) Προσπαθούσα στην πραγματικότητα να κερδίσω μια θέση στην ομάδα κάτω των 21 ετών (της Γιουνάιτεντ) και ξαφνικά εμφανίστηκα στην πρώτη ομάδα. Πρέπει να είσαι έτοιμος, όταν έρχεται η ευκαιρία σου» υπογράμμισε και συνέχισε λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Στο τέλος της σεζόν ακούς διάφορα, αλλά το να βρίσκομαι εδώ είναι απλά καταπληκτικό. Το να εξαρτάται από μένα να βγω στον αγωνιστικό χώρο και να βοηθήσω τη χώρα μου είναι ένα καταπληκτικό συναίσθημα».

Στο EURO 2016 ο Ράσφορντ θα δώσει «μάχη» για μια θέση στην επίθεση με τον Ρούνεϊ και τους Χάρι Κέιν, Τζέιμι Βάρντι και Ντάνιελ Στάριτζ. Ο νεαρός δήλωσε για τη διοργάνωση: «Νομίζω ότι είναι ένας καλός τρόπος για να τελειώσει η σεζόν για μένα κι ελπίζω ότι μπορούμε να πάρουμε λίγη χαρά στο τουρνουά».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024