Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Τoyota προσφέρει πρόγραμμα συντήρησης χαμηλού κόστους για τα Yaris 1ης γενιάς

Η Τoyota προσφέρει πρόγραμμα συντήρησης χαμηλού κόστους για τα Yaris 1ης γενιάς

Η καμπάνια της Toyota «Yaris1999» η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Ιουνίου δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες του ιαπωνικού supermini πρώτης γενιάς να συντηρήσουν το αυτοκίνητό τους με χαμηλό κόστος και την σφραγίδα ποιότητας της Toyota.

H Τoyota Ελλάς σχεδίασε και προσφέρει για τον μήνα Ιούνιο ένα ελκυστικό πρόγραμμα συντήρησης χαμηλού κόστους με την εγγύηση της Toyota για τα Yaris 1ης γενιάς το οποίο απευθύνεται σε ιδιοκτήτες μοντέλων Yaris, ετών παραγωγής από 1999 ως 2005.

Οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες Yaris που θέλουν να συντηρήσουν το αυτοκινήτων τους άμεσα, αποτελεσματικά και με χαμηλό κόστος, μπορούν να επισκεφθούν την επίσημη ελληνική ιστοσελίδα της Toyota www.toyota.gr και κάνοντας κλικ στο διαφημιστικό μήνυμα «Yaris 1999».

Εκεί οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται για τις δυνατότητες επισκευής και συντήρησης του αυτοκινήτου τους, αλλά και το κόστος που απαιτείται.

Επίσης, όσοι το επιθυμούν μπορούν, στη συνέχεια μέσω της ιστοσελίδας να κλείσουν ραντεβού στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Τoyota για τη συντήρηση του Yaris του, ή εναλλακτικά να τηλεφωνήσουν ή να επικοινωνήσουν μέσω e-mail.

H ημερομηνία λήξης της καμπάνιας και όσων προβλέπει είναι η 30η Ιουνίου 2016.

auto.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024