Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προφυλακιστέος και ο τρίτος εμπλεκόμενος στην επίθεση σε βάρος του κομμωτή Καλλίτση

Προφυλακιστέος και ο τρίτος εμπλεκόμενος στην επίθεση σε βάρος του κομμωτή Καλλίτση

Τον δρόμο για τη φυλακή παίρνει και ο τρίτος εμπλεκόμενος στην αιματηρή επίθεση και απόπειρα ληστείας κατά του κομμωτή Πάνου Καλλίτση, τον περασμένο Ιανουάριο, στο γκαράζ του σπιτιού του, στον περιφερειακό Λυκαβηττού. Πρόκειται για 34χρονο Ιρακινό, ο οποίος απολογήθηκε ενώπιον της 11ης ανακρίτριας την Τετάρτη.

Τον δρόμο για τη φυλακή παίρνει και ο τρίτος εμπλεκόμενος στην αιματηρή επίθεση και απόπειρα ληστείας κατά του κομμωτή Πάνου Καλλίτση, τον περασμένο Ιανουάριο, στο γκαράζ του σπιτιού του, στον περιφερειακό Λυκαβηττού.

Πρόκειται για 34χρονο Ιρακινό, ο οποίος απολογήθηκε ενώπιον της 11ης ανακρίτριας την Τετάρτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες όπως του αποδίδονται και ομολόγησε μόνο ότι είχε φυσική παρουσία στον χώρο της επίθεσης. Αρνείται τη συμμετοχή του τόσο στην απόπειρα ανθρωποκτονίας, όσο και στην απόπειρα ληστείας, υποστηρίζοντας πως, όταν είδε τον 42χρονο συγκατηγορούμενό του να βγάζει όπλο εναντίον του κομμωτή, τράπηκε σε φυγή.

Σε δηλώσεις του, ο συνήγορός του, Χρήστος Ντιβανίδης, τόνισε πως ο εντολέας του «αντιλέγει σθεναρά στον νομικό χαρακτηρισμό των πράξεων που του έχουν αποδοθεί. Ομολογεί τη φυσική παρουσία του στον χώρο».

Σε απολογητικό υπόμνημα που παρέδωσε στη δικαστική λειτουργό, ο κατηγορούμενος, μεταξύ άλλων, επικαλείται τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA και δακτυλικών αποτυπωμάτων, τα οποία δεν ταυτοποιούνται με τα ευρήματα στον χώρο της επίθεσης. Τονίζει επίσης πως τόσο ο Πάνος Καλλίτσης, όσο και η σύζυγός του, παρούσα στο περιστατικό, δεν τον έχουν αναγνωρίσει.

Ο 34χρονος ισχυρίζεται πως ο συλληφθείς αστυνομικός τού είχε τηλεφωνήσει την ημέρα εκείνη για να του προτείνει να τον βοηθήσει σε κάτι, χωρίς να του πει για ποιον λόγο τον χρειαζόταν και πως ο ίδιος τον ακολούθησε γιατί του είχε εμπιστοσύνη.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη κρίθηκαν προφυλακιστέοι και πήραν τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού ο 29χρονος ειδικός φρουρός και ο 42χρονος, κρατούμενος στις φυλακές Αγιάς Χανίων, αδειούχος το επίμαχο διάστημα της επίθεσης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024