Σορός λαθρεπιβάτη εντοπίστηκε στον χώρο αποσκευών αεροσκάφους
Το πτώμα λαθρεπιβάτη εντοπίστηκε στο διεθνές αεροδρόμιο Ζάβεντεμ των Βρυξελλών, στον χώρο αποσκευών αεροσκάφους που έφτασε στο Βέλγιο από το Ντακάρ της Σενεγάλης, ανακοίνωσαν οι εισαγγελικές αρχές.
Το πτώμα λαθρεπιβάτη εντοπίστηκε στο διεθνές αεροδρόμιο Ζάβεντεμ των Βρυξελλών, στον χώρο αποσκευών αεροσκάφους που έφτασε στο Βέλγιο από το Ντακάρ της Σενεγάλης, ανακοίνωσαν οι εισαγγελικές αρχές.
«Το άψυχο σώμα ενός Αφρικανού βρέθηκε από ομάδα τεχνικών στο χώρο αποσκευών αεροσκάφους της Brussels Airlines που είχε απογειωθεί από το Ντακάρ και προσγειώθηκε σήμερα στο Ζάβεντεμ» μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Belga επικαλούμενο την εισαγγελία.
Σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές, δεν βρέθηκε κανένα έγγραφο που να επιτρέπει την ταυτοποίηση του νεκρού.
Η εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας επιβεβαίωσε το γεγονός, χωρίς να κάνει κανένα άλλο σχόλιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Έκτακτο Συμβούλιο υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ – Γαλλία και Βρετανία αρνούνται ότι ήξεραν για την επίθεση στο Ιράν
- Η αντίδραση της Ρωσίας και της Κίνας στην επίθεση των ΗΠΑ και του Ισραήλ στο Ιράν
- Ιράν: Απειλεί να μην αγωνιστεί στο Μουντιάλ μετά τις επιθέσεις!
- Οβιέδο – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1: «Απόδραση» στις καθυστερήσεις για τους «ροχιμπλάνκος»
- ΗΠΑ: Η έλλειψη σοβαρότητας του Ιράν στις συνομιλίες δεν άφησαν άλλη επιλογή στον Τραμπ παρά να επιτεθεί
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 01.03.2026]
