Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πυροβολισμοί με έναν νεκρό στα Εξάρχεια

Πυροβολισμοί με έναν νεκρό στα Εξάρχεια

Στόχος δύο κουκουλοφόρων που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα έγινε στις 11.30 το πρωί της Τρίτης στην οδό Θεμιστοκλέους 88, κοντά στην πλατεία Εξαρχείων, ένας άνδρας, αιγυπτιακής καταγωγής. Οι δράστες τον πυροβόλησαν και τον τραυμάτισαν βαριά. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου τελικά κατέληξε.

Στόχος δύο κουκουλοφόρων που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα έγινε στις 11.30 το πρωί της Τρίτης στην οδό Θεμιστοκλέους 88, στην επάνω πλευρά της πλατείας Εξαρχείων, ένας άνδρας, αραβικής καταγωγής.

Πρόκειται για 36χρονο Αιγύπτιο, ο οποίος ήταν σεσημασμένος με πέντε διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας. Στο παρελθόν είχε συλληφθεί για ναρκωτικά, όπλα, παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών και επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

{{{ map }}}Οι δράστες τον πυροβόλησαν με πυροβόλο όπλο και τον τραυμάτισαν βαριά στο κεφάλι, αλλά και στη μασχάλη. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου τελικά κατέληξε.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, οι κουκουλοφόροι πυροβόλησαν τον άνδρα τουλάχιστον έξι φορές.

Η Αστυνομία, που βρήκε στο σημείο μία βολίδα και έναν κάλυκα, έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των κακοποιών, ενώ την προανάκριση ανέλαβε η Ασφάλεια Αττικής.

Πηγές της ΕΛ.ΑΣ. ανέφεραν νωρίτερα ότι το θύμα είχε απασχολήσει ως διακινητής ναρκωτικών και φέρεται ότι συνεργαζόταν με αλβανούς εμπόρους ναρκωτικών.

Σημειώνεται ότι και το Νοέμβριο του 2013, επίσης στα Εξάρχεια, σε ανάλογο περιστατικό είχε χάσει τη ζωή του 27χρονος Αλβανός, από επίθεση που δέχθηκε για υπόθεση ναρκωτικών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024