
Το «Supergirl» αναζητά Σούπερμαν για τον 2ο κύκλο
...
O Σούπερμαν έρχεται και επίσημα στο «Σούπεργκερλ», στην δεύτερη σεζόν της περιπετειώδης σειράς του CW. Το τηλεοπτικό δίκτυο ήδη αναζητά, τον ξάδερφο της πρωταγωνίστριας Κάρα Ζορ Έλ, Μελίσα Μπενόιστ.
Δημιουργοί της σειράς, είναι ο Άντριου Κράισμπεργκ και ο Γκρεγκ Μπερλάντι (Arrow, Τhe Flash), καθώς και η Άλι Άντλερ. Ο Κράισμπεργκ δήλωσε εκ μέρους της ομάδας παραγωγής, ότι «είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τον Κλαρκ Κεντ, και το λίγο πιο διάσημο alter ego του, στον κόσμο του Supergirl.»
«Ο Σούπερμαν θα εμφανιστεί στα δύο πρώτα επεισόδια την νέας σεζόν και ανυπομονούμε να δούμε ποιος θα φοράει την κόκκινη κάπα», πρόσθεσε ο Κράισμπεργκ.
Ο εικονικός ήρωας της DC Comics, αναφερόταν συχνά στην 1η σεζόν. Στο Supergirl, παρουσιάζεται ήδη ο ηθοποιός Ντιν Κέιν, ως πατέρας της Κάρα, ο οποίος υποδυόταν τον Σούπερμαν στο παρελθόν, στην δημοφιλή σειρά «Λόις & Κλαρκ: Οι νέες περιπέτειες του Σούπερμαν».
Τώρα, που η σειρά μεταφέρθηκε από το κανάλι CBS στο Τhe CW, υπάρχει η πιθανότητα, να περάσει άλλος ένας «σούπερ» χαρακτήρας, ο Μπράντον Ρουθ, ο οποίος έπαιξε τον άνθρωπο από ατσάλι στην ταινία του 2006 «Σούπερμαν: Η Επιστροφή», και εμφανίζεται ως Ρέι Πάλμερ, (γνωστός και ως The Atom), στο DC’s Legends of Tomorrow.
Ο δεύτερος κύκλος του Supergirl θα κάνει το ντεμπούτο τoυ τον φθινόπωρο στο The CW.
entertainment.in.gr
- Η selfie του Ανδρουλάκη με Σάντσεθ και Λούλα
- Ποιες χώρες θα είναι οι πλουσιότερες στην Ευρώπη μέχρι το 2030 – Ουραγός η Ελλάδα
- Μυτιλήνη: Σοβαρές ελλείψεις σε βασικά προϊόντα από την διαμαρτυρία των κτηνοτρόφων
- Χολαργός: Συνελήφθη 46χρονος για παιδική πορνογραφία – Οργάνωνε εκδρομές με ποδήλατα για ανηλίκους
- Ο Γιώργος Παπασταμούλος συνδέει την Αθήνα με τους Κενυάτες δρομείς σε ένα ντοκιμαντέρ στα 2.500 μ. υψόμετρο
- «Το πιο τρελό πράγμα που έχει συμβεί στην καριέρα μου»: Περήφανος ο ΛεΜπρόν που έπαιξε στα Playoffs με τον γιο του
