Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Σε συγχωρώ» φέρεται να είπε στον πατέρα του ο 7χρονος που άφησαν στο δάσος

«Σε συγχωρώ» φέρεται να είπε στον πατέρα του ο 7χρονος που άφησαν στο δάσος

Το επτάχρονο αγόρι που επέζησε μόνο του σε δάσος στην βόρεια Ιαπωνία επί έξι νύχτες, όταν οι γονείς του τον άφησαν μόνο του για «τιμωρία», φέρεται να είπε στον πατέρα του ότι τον συγχωρεί. Ο πατέρας δήλωσε σε συνέντευξή του ότι όταν ζήτησε από τον γιο του συγγνώμη, εκείνος του απάντησε: «Είσαι ένας καλός μπαμπάς. Σε συγχωρώ», ενώ η εφημερίδα Sankei Shimbun έγραψε ότι ο επτάχρονος είπε: «Έκανα λάθος γιατί δεν άκουγα αυτά που μου έλεγε ο μπαμπάς μου».

Το επτάχρονο αγόρι που επέζησε μόνο του σε δάσος στην βόρεια Ιαπωνία επί έξι νύχτες, όταν οι γονείς του τον άφησαν μόνο του για «τιμωρία», φέρεται να είπε στον πατέρα του ότι τον συγχωρεί.

Ο Γιαμάτο Τανούκα βρέθηκε σε κτίριο στρατιωτικής βάσης σε δάσος στην Ιαπωνία. Οι γονείς του τον είχαν αναγκάσει να κατέβει από το αυτοκίνητο επειδή πετούσε πέτρες στη διάρκεια του ταξιδιού τους. Οι γονείς ισχυρίζονται ότι εγκατέλειψαν τον Γιαμάτο μόνο για πέντε λεπτά.

Ο μικρός αρχικά κυνήγησε κλαίγοντας το αυτοκίνητο, αλλά στη συνέχεια έχασε τον προσανατολισμό του και κινήθηκε προς την αντίθετη κατεύθυνση, σύμφωνα με την εφημερίδα Mainichi.

Φοβούμενος ότι θα χαθεί στο δάσος, περπάτησε περί τις 5 ώρες μέχρι να βρει καταφύγιο στο στρατόπεδο, όπου επί έξι μέρες δεν έπινε παρά νερό. Έχασε 2 από τα 22 κιλά του. Δεν συνάντησε ψυχή κατά τη διάρκεια της περιπέτειάς του.

Τελικά τον βρήκαν τρεις στρατιώτες που προσπαθώντας να προστατευθούν από την βροχή άνοιξαν την πόρτα του κτιρίου και τον βρήκαν ξαπλωμένο στο χαλί.

«Τού είπα «ο μπαμπάς σε ανάγκασε να ζήσεις τόσο δύσκολες στιγμές… Είμαι λυπημένος»» είπε ο Τακαγιούκι Τανούκα, 44 ετών, σύμφωνα με συνέντευξή του που δόθηκε στη δημοσιότητα από το δίκτυο TBS. «Και τότε ο γιος μου απάντησε: «Είσαι ένας καλός μπαμπάς, σε συγχωρώ»».

«Ήθελα να του δείξω ότι μπορώ να είμαι τρομακτικός εάν θυμώσω», είπε ο πατέρας επικαλούμενος την «αξιοπρέπειά» του, και ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του.

Παράλληλα, η εφημερίδα Sankei Shimbun έγραψε ότι ο επτάχρονος είπε: «Έκανα λάθος γιατί δεν άκουγα αυτά που μου έλεγε ο μπαμπάς μου».

Η τοπική αστυνομία έχει απευθυνθεί για την υπόθεση στις υπηρεσίες προστασίας των παιδιών, σύμφωνα με την Hokkaido Shimbun και άλλες εφημερίδες.
Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο δίωξης των γονιών για ψυχολογική κακοποίηση.

Οι Αρχές δέχθηκαν κριτική για το γεγονός ότι μετά από έξι ημέρες ερευνών δεν είχαν καταφέρει να βρουν ούτε ένα ίχνος του αγοριού, λέγοντας ότι «έψαξαν σε μέρη που θεώρησαν ότι θα πήγαινε ένα παιδί».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024