Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Εζέκιελ και η τίγρης του στην 7η σεζόν του «The Walking Dead»

Ο Εζέκιελ και η τίγρης του στην 7η σεζόν του «The Walking Dead»

...

Μαντώ Σιώμου

Η επιστροφή της δραματικής σειράς με ζόμπι, The Walking Dead, για τον 7ο κύκλο, επιφυλάσσει σίγουρα, πολλές, υποσχόμενες εκπλήξεις για τους οπαδούς της.

Προσοχή ακολουθούν spoilers

Εκτός από το βασικό ερώτημα, στο φινάλε της 6ης σεζόν, ποιον από την ομάδα του Ρικ (Άντριου Λίνκολν) σκοτώνει ο Νέγκαν (Τζέφρι Ντιν Μόργκαν), η σειρά θα συνεχίσει να εξερευνά νέους κόσμους και τους χαρακτήρες που τους κατοικούν.

Στην δημοφιλή σειρά κόμικ του Ρόμπερτ Κίρκμαν, ο μυστηριώδης άντρας, που συνάντησε ο Ρικ και ο Μόργκαν (Λένι Τζεϊμς) στην αναζήτησή τους για την Κάρολ (Μελίσα ΜακΜπράιντ), στο φινάλε της 6ης σεζόν, ανήκει σε μια κοινότητα, το «Βασίλειο». Το Κίνγκντομ, όπως το Χίλτοπ και η Αλεξάνδρεια, είναι άλλη μια κοινότητα με επιζήσαντες, οι οποίοι μισούνε τον Νέγκαν και τους «Σωτήρες».

Επικεφαλής του Κίνγκντομ, είναι ο Εζέκιελ, ένα πρώην φύλακας ζωολογικού κήπου, που επιβλέπει την κοινότητα, με το κατοικίδιό του, την τίγρη Σίβα.

Οι κάτοικοι του Κίνγκντομ, ντύνομαι με προστατευτικές πανοπλίες, και θεωρούνται ιππότες, του λεγόμενου «Βασιλιά Εζέκιελ», σε ένα μεταμορφωμένο γυμνάσιο.

Φημολογείται ότι έχει βρεθεί ο ηθοποιός, που θα υποδυθεί τον Εζέκιελ καθώς και ότι έχουν γυριστεί ήδη σκηνές για το τρίτο επεισόδιο της νέας σεζόν. Επίσης, διαδίδεται πως η τίγρης θα δημιουργηθεί μέσω μια ανάμιξης από animatronics και CGI.

entertainment.in.gr

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024