
Αποτροπιασμός από την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων για το δέμα-βόμβα
Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ) εξέφρασε τον αποτροπιασμό της για την ενέργεια της αποστολής εκρηκτικού μηχανισμού στην κατοικία της πρόεδρου Εφετών Ισιδώρας Πόγκα.
Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ) εξέφρασε τον αποτροπιασμό της για την ενέργεια της αποστολής εκρηκτικού μηχανισμού στην κατοικία της πρόεδρου Εφετών Ισιδώρας Πόγκα.
Ακόμη, η ΕΔΕ, καλεί την εκτελεστική και νομοθετική εξουσία «να κατανοήσουν ότι το λειτούργημα του δικαστή και του εισαγγελέα, ενέχει ιδιαίτερη επικινδυνότητα και ότι παρίσταται άμεση η ανάγκη λήψης όλων των αναγκαίων μέτρων δημιουργίας και διατήρησης συνθηκών ασφάλειας, εντός των οποίων θα εξασφαλίζεται αποτελεσματικά η απονομή της Δικαιοσύνης με ανεξαρτησία, σθένος και παρρησία, ακώλυτα από πράξεις εγκληματικής βίας και κάθε είδους παρεμβάσεις».
Παράλληλα, η ΕΔΕ αναφέρει ότι η επίθεση αυτή, «δεν πλήττει μόνο την Δικαιοσύνη, αλλά και την ίδια την Δημοκρατία», όμως η Δημοκρατία, δεν τρομοκρατείται.
Πάντως, η Ένωση διαβεβαιώνει ότι «οι δικαστικοί λειτουργοί δεν κάμπτονται από τέτοιου είδους ενέργειες και ασκούν με σθένος και υπευθυνότητα τα καθήκοντά τους, όποιες δε, από το χώρο της ανομίας, προσπάθειες εκφοβισμού τους θα μείνουν χωρίς αποτέλεσμα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τραγωδία στην Αθηνών-Σουνίου: Νεκρός 56χρονος σε τροχαίο
- Στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία Τσιάρας και Μηταράκης για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Ολοκλήρωση και παράδοση του νέου ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο Κάτω Αχαΐας
- Φως στο Τούνελ: Νέες αποκαλύψεις για την πολύκροτη υπόθεση με θύμα τη Χριστίνα Εξαρχουλέα
- GM Φενέρμπαχτσε: «Φυσικό να υπάρξουν περισσότεροι οπαδοί του Ολυμπιακού, εξαιρετική στήριξη κι εμείς»
- Ο Μελ Γκίμπσον έδωσε την πρώτη εικόνα από το βιβλικό έπος του
