Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
The Boys: Ακόμα ένα κόμικ γίνεται σειρά από τον Σεθ Ρόγκεν

The Boys: Ακόμα ένα κόμικ γίνεται σειρά από τον Σεθ Ρόγκεν

Βαρεθήκατε τους υπερήρωες;

Μαντώ Σιώμου

Ένα ακόμα εξαιρετικό κόμικ, παίρνει το πράσινο φως και γίνεται τηλεοπτική σειρά, από τους παραγωγούς του Preacher, Σεθ Ρόγκεν και Έβαν Γκόλντμπεργκ.

Το κόμικ The Boys, της Dynamite Entertainment, μεταφέρεται για το Cinemax, στην μικρή οθόνη, σε συνεργασία με τον Έρικ Κρίπκε, δημιουργό της επιτυχημένης σειράς Supernatural.

Tα «Αγόρια» είναι μια ομάδα, χρηματοδοτούμενη από την κυβέρνηση, που αποτελείται από πέντε ανθρώπους με απίστευτες δυνάμεις, οι οποίοι εκβιάζουν και χτυπούν υπερήρωες που έχουν παραστρατήσει. Με τον ιδιαίτερο τρόπο τους, προσπαθούν να τους επαναφέρουν στο σωστό δρόμο. Όπως αποδεικνύεται, οι περισσότεροι υπερήρωες είναι κακοί, με αρκετά μέλη της «Λεγεώνας των υπερηρώων», να σκοτώνουν απερίσκεπτα αθώους και να προβούν σε σεξουαλικές, διεστραμμένες πράξεις.

Το κόμικ, το οποίο προέρχεται από τονσυν-δημιουργό του Preacher, Γκαρθ Ένις, όπως επίσης και από τον καλλιτέχνη ΝταρίκΡόμπερτσον (Transmetropolitan), περιέχει αρκετά χυδαίο περιεχόμενο, που ακόμη και το Preacher, ντρέπεται… μπροστά του.

Πως σκοπεύουν οι παραγωγοί να μεταφέρουν τέτοιο περιεχόμενο στην μικρή οθόνη; Δεν έχει απαντηθεί ακόμα. Ωστόσο, πιστεύουν ότι με την επιτυχία των διάφορων franchises, το ευρύ κοινό έχει εκπαιδευτεί στον κόσμο των υπερηρώων.

Ο Σεθ Ρόγκεν, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου δήλωσε ότι, «βρισκόμαστε στην ίδια θέση που ήμασταν και με το Preacher. Tώρα που πείσαμε όσους χρειάζονταν για να μεταφέρουμε την σειρά, δε ξέρουμε τι θα κάνουμε.»

Ο Γκαρθ Ένις πιστεύει ότι είναι πολύ πιο εύκολη η προσαρμογή του The Boys από του Preacher, τουλάχιστον όσο αναφορά την αφήγηση. «Αν παρουσίαζες το «The Boys» στο ευρύ κοινό, δέκα χρόνια πριν, θα ήταν μπερδεμένο», λέει ο συγγραφέας στο Hollywood Reporter.
«Το δύσκολο είναι να κάνω το Boys, τόσο καλό όσο μια ταινία υπερηρώων.»

Επιπλέον, υπάρχει δυσκολία και με τους ηθοποιούς. Ο αρχηγός της ομάδας, Billy Butcher, είναι σκληρός, πάντα ντυμένος στα μαύρα και μιλάει σαν τον Μάικλ Κέιν (σύμφωνα με περιγραφές από το πρώτο τεύχος). Είναι ο πιο αγαπημένος χαρακτήρας, που έχει γράψει ποτέ ο Ένις, και σύμφωνα με τον ίδιο, δεν είναι εύκολο κατόρθωμα να βρει ηθοποιό να τον υποδυθεί.

Όπως επίσης, και με τον Wee Hughie, ένα Σκωτσέζο, που συμμετέχει στην ομάδα, μετά από μια ολέθρια, προσωπική τραγωδία, που περιλαμβάνει έναν αλαζόνα ήρωα. Ο Ρόμπερτσον, σχεδίασε τον χαρακτήρα σαν τον ηθοποιό Σάιμον Πεγκ, η ομοιότητα ήταν τόσο μεγάλη, που ο Πεγκ έγραψε τον πρόλογο σε μια πρώιμη συλλογή του κόμικ.

Ωστόσο, ο Ρόγκεν ισχυρίστηκε ότι δεν σκέφτεται τον Πεγκ για τον ρόλο του Hughie. «Βασικά, δεν το έχουμε σκεφτεί, φαντάζομαι είναι πολύ επιτυχημένος για να συμμετέχει στην σειρά μας. Υποθέτω ότι θα προτιμούσε δική του σειρά. Αλλιώς θα ήταν φοβερό.»

Εδώ και χρόνια, η δημιουργία ενός έργου στον κόσμο των σούπερ ηρώων, με μια πιο παραδοσιακή έννοια, φαινόταν πολύ ελκυστική ιδέα για τους παραγωγούς.

Ο Ένις, πιστεύει ότι το The Boys, αντιπροσωπεύει τους ανθρώπους που θέλουν οι συνομιλίες για τους υπερήρωες να τελειώσουν. Πιο συγκεκριμένα, εξηγεί την υπόθεση του κόμικ με μια απλη φράση…

«Βαρεθήκατε τους σουπερ ήρωες; Εμείς ναι».

entertainment.in.gr

Sports in

Κομβικό ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια, δοκιμασία στο «Κλ. Βικελίδης» για τον Ολυμπιακό

Σπουδαίο ντέρμπι στην «Opap Arena» ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενείται νωρίτερα από τον Άρη. Έξοδος στη Λαμία για τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024