Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στην Αθήνα για να μιλήσει με την ΑΕΚ ο Μοντανιέ

Στην Αθήνα για να μιλήσει με την ΑΕΚ ο Μοντανιέ

Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης ο Φιλίπ Μοντανιέ για να ολοκληρώσει τις συζητήσεις του με την ΑΕΚ. Ο Γάλλος τεχνικός έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τους κιτρινόμαυρους και ήρθε στην Ελλάδα για να οριστικοποιήσει το deal.

Στην Αθήνα αφίχθη ο Φιλίπ Μοντανιέρ, που εκτός συνταρακτικού απροόπτου, θα είναι ο προπονητής της ΑΕΚ για τη σεζόν 2016/2017. Τον 51χρονο Γάλλο που συνοδεύεται από τον εκπρόσωπό του, υποδέχθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, o επικεφαλής του τμήματος scouting, Αλεξ Ντε Μπαρτόλο και ο διευθυντής επικοινωνίας, Ανδρέας Δημάτος.

Είναι η τρίτη φορά που ο Μοντανιέ αποδέχεται μια πρόκληση μακριά από την πατρίδα του. Η πρώτη ήταν το 2002 ακολουθησε τον «μέντορά» του, Ρομπέρ Νουζαρέ, στην Αμπούτζα και την εθνική ομάδα της Ακτής Ελεφαντοστού.

Η δεύτερη το 2011, όταν μετακόμισε στο Σαν Σεμπαστιάν για τη Ρεάλ Σοσιεδάδ την οποία οδήγησε στην τέταρτη θέση της Πριμέρα Ντιβιζιόν (2013) και τη συμμετοχή στο Champions League. Είχε προηγηθεί μια εξαιρετική σεζόν με τη Βαλανσιέν (2009/2010).

Από το καλοκαίρι του 2013 εργάστηκε στη Ρεν με την οποία έφτασε στον τελικό του κυπέλλου Γαλλίας 2014 (ηττήθηκε 2-0 από την Γκινγκάμπ) και απομακρύνθηκε τον Ιανουάριο του 2016.

Η συνάντησή του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη αναμένεται να γίνει αύριο και εν συνεχεία θα ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες προκειμένου να οριστικοποιηθεί η συνεργασία του με την Ενωση. Θα είναι ο 56ος προπονητής στην Ιστορία του συλλόγου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024