Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ολυμπιακός στη Βουδαπέστη για το Final-6 του πόλο ανδρών

Ο Ολυμπιακός στη Βουδαπέστη για το Final-6 του πόλο ανδρών

Πλήρης και με την προσδοκία για μία μεγάλη επιτυχία στο final-6 του Champions League, αναχώρησε την Τετάρτη για τη Βουδαπέστη η αποστολή της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν μετά από εννέα χρόνια στην τελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και ονειρεύονται να ζήσουν στιγμές ανάλογες με εκείνες του 2002, όταν στην ίδια πόλη και στο ίδιο κολυμβητήριο αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης!

Πλήρης και με την προσδοκία για μία μεγάλη επιτυχία στο final-6 του Champions League, αναχώρησε την Τετάρτη για τη Βουδαπέστη η αποστολή της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν μετά από εννέα χρόνια στην τελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και ονειρεύονται να ζήσουν στιγμές ανάλογες με εκείνες του 2002, όταν στην ίδια πόλη και στο ίδιο κολυμβητήριο αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης!

Ο Θοδωρής Βλάχος και ο συνεργάτης του, Δημήτρης Κραβαρίτης, ήταν παρόντες στο θρίαμβο του 2002, ο πρώτος ως βοηθός του Ζόλταν Κάσας και ο δεύτερος ως παίκτης.

Οι δύο τεχνικοί έχουν στη διάθεσή τους και τους 15 πολίστες της ομάδας, που είναι οι: Γιόσιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Βαγγέλης Δελακάς, Αλέξανδρος Γούνας, Γιάννης Φουντούλης, Τζέσε Σμιθ, Κυριάκος Ποντικέας, Γιώργος Ντόσκας, Κώστας Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Μπλάι Μάγιαρακ, Άγγελος Βλαχόπουλος, Στέφανος Γαλανόπουλος, Κώστας Γεννηδουνιάς και Γιώργος Δερβίσης.

Επικεφαλής της «ερυθρόλευκης» αποστολής είναι ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης, ενώ στις εξέδρες του «Άλφρεντ Χάγιος» αναμένεται να δώσουν δυναμικό «παρών» εκατοντάδες φίλοι της ομάδας, από την Ελλάδα αλλά κι από άλλες χώρες της Ευρώπης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός έχει προκριθεί απευθείας στα ημιτελικά, χάρη στην πρώτη θέση που πήρε στον Α’ όμιλο. Θα παίξει στις 20:00 το βράδυ της Παρασκευής, με αντίπαλο τον νικητή της αυριανής αναμέτρησης μεταξύ της ουγγρικής Τσόλνοκι και της ισπανικής Μπαρτσελονέτα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024