Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στη Σκιάθο ο σεΐχης του Κατάρ με μέλη της βασιλικής οικογένειας

Στη Σκιάθο ο σεΐχης του Κατάρ με μέλη της βασιλικής οικογένειας

Στη Σκιάθο βρίσκεται από την Τρίτη η βασιλική οικογένεια του Κατάρ, για να περάσει ένα μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών. Η περίφημη θαλαμηγός «Αλ Μιρκάμπ», που ανήκει στον σείχη του Κατάρ Χαμάντ μπιν Τζασίμ μπιν Τζαμπέρ αλ Θάνι, αγκυροβόλησε στα ανοιχτά της παραλίας Μάραθα και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας βγαίνουν στη στεριά με ταχύπλοο.

Στη Σκιάθο βρίσκεται, από την Τρίτη, η βασιλική οικογένεια του Κατάρ, για να περάσει ένα μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών. Η περίφημη θαλαμηγός «Αλ Μιρκάμπ», που ανήκει στον σείχη του Κατάρ Χαμάντ μπιν Τζασίμ μπιν Τζαμπέρ αλ Θάνι, αγκυροβόλησε στο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων.

Το υπερπολυτελές κότερο έχει προσορμήσει στα ανοιχτά της παραλίας Μάραθα, κάτω από το ξενοδοχείο «Σκιάθος Παλλάς», ενώ μέλη της βασιλικής οικογένειας βγαίνουν στη στεριά με ταχύπλοα -όπως συνηθίζουν και άλλες χρονιές που επισκέπτονται τη Σκιάθο- και απολαμβάνουν τις διακοπές τους.

Στο αεροδρόμιο της Σκιάθου, έχει φθάσει και το ιδιωτικό αεροσκάφος του σείχη του Κατάρ, ένα AirBus A320, που μετέφερε μέλη της βασιλικής οικογένειας και το οποίο στις 3 μετά το μεσημέρι θα αναχωρήσει για το Παρίσι.

Η άφιξη του σεΐχη Χαμάντ μπιν Τζασίμ μπιν Τζαμπέρ αλ Θάνι έγινε την Τρίτη -μέσω ενημέρωσης του υπουργείου Εξωτερικών- και ο υψηλός επισκέπτης κατευθύνθηκε αμέσως στη θαλαμηγό του που βρίσκεται στο νησί εδώ και τρεις ημέρες- προερχόμενη από την Μύκονο.

Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, το σκάφος του σείχη, που προκαλεί τον θαυμασμό, ναυπηγήθηκε το 2008 στη Γερμανία. Κόστισε τότε 300.000.000 ευρώ, είναι το έκτο μεγαλύτερο στον κόσμο, το 3ο ακριβότερο που κατασκευάσθηκε ποτέ και χαρακτηρίσθηκε ως το καλύτερο εκείνης της χρονιάς. Εχει μήκος 133 μέτρα, 51 άτομα πλήρωμα, διαθέτει 12 σουίτες, δύο πισίνες, ελικοδρόμιο, γυμναστήριο, τζακούζι και αίθουσα κινηματογράφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σεΐχης – που έχει διατελέσει και πρωθυπουργός του Κατάρ, είναι λατρης της Σκιάθου και επισκέπτεται κάθε χρόνο το νησί- θα αναχωρήσει το βράδυ της Παρασκευής.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024