
Δύο συλλήψεις για τον αποτρόπαιο φόνο στη Θεσπρωτία
Συνελήφθησαν τη Δευτέρα δύο 28χρονοι για εμπλοκή τους στην υπόθεση της ανθρωποκτονίας 26χρονου, το πτώμα του οποίου βρέθηκε ακέφαλο τα ξημερώματα της 9ης Μαΐου σε στάβλο στη θέση Ποταμιά, κοντά στο χωριό Γλυκή Παραμυθιάς, στη Θεσπρωτία. Για την ίδια υπόθεση αναζητείται ένα ακόμα άτομο.
Συνελήφθησαν τη Δευτέρα δύο 28χρονοι υπήκοοι Αλβανίας για εμπλοκή τους στην υπόθεση της ανθρωποκτονίας 26χρονου ομοεθνή τους, το πτώμα του οποίου βρέθηκε ακέφαλο τα ξημερώματα της 9ης Μαΐου σε στάβλο στη θέση Ποταμιά, κοντά στο χωριό Γλυκή Παραμυθιάς, στη Θεσπρωτία.
Για την ίδια υπόθεση αναζητείται ένας ακόμα υπήκοος Αλβανίας, 27 ετών.
Η σύλληψή τους πραγματοποιήθηκε σε εκτέλεση ενταλμάτων σύλληψης του ανακριτή Θεσπρωτίας, μετά το σχηματισμό από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας ποινικής δικογραφίας -κακουργηματικού χαρακτήρα- για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση κατά συναυτουργία, περιύβρισης νεκρού και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.
Οι συλληφθέντες θα παραπεμφθούν στον ανακριτή, προκειμένου να απολογηθούν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το El Niño επιστρέφει ισχυρό και θεαματικό εν μέσω κλιματικής κρίσης – Επηρεάζεται η Ελλάδα;
- Συνταγή: Κεφτεδάκια με σάλτσα πιπεριάς Φλωρίνης
- Φαρμακοποιοί: Πρόβλημα δημόσιας υγείας η κατ΄ οίκον διανομή φαρμάκων του ΕΟΠΥΥ
- Νεκρή βρέθηκε 74χρονη στις τουαλέτες του Πολιτιστικού Κέντρου στο Άργος Ορεστικού
- Δυσαρεστημένος ο Τραμπ με την πρόταση του Ιράν αλλά την εξετάζει – Δεκάδες χώρες ζητούν το άνοιγμα του Ορμούζ
- Αίθριος ο καιρός σε όλη τη χώρα – Έως τους 27 βαθμούς η θερμοκρασία
- Βάλε το μπρόκολο στη διατροφή σου – Κάνει καλό
- Σύγκρουση τρένων στην Ινδονησία: Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών – Δεκάδες τραυματίες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442