Απορρίπτει ο Τραμπ ντιμπέιτ μόνο με τον Σάντερς
Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία Ντόναλντ Τραμπ απέκλεισε το ενδεχόμενο να πάρει μέρος σε ντιμπέιτ με τον διεκδικητή του χρίσματος των Δημοκρατικών Μπέρνι Σάντερς, μια τηλεοπτική εκπομπή που αναμενόταν με ενδιαφέρον από πολλούς.
Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία Ντόναλντ Τραμπ απέκλεισε το ενδεχόμενο να πάρει μέρος σε ντιμπέιτ με τον διεκδικητή του χρίσματος των Δημοκρατικών Μπέρνι Σάντερς, μια τηλεοπτική εκπομπή που αναμενόταν με ενδιαφέρον από πολλούς.
Σε μια τέτοια τηλεμαχία δεν θα συμμετείχε η επικρατέστερη για το χρίσμα Χίλαρι Κλίντον. Στον Σάντερς παρουσιαζόταν μια μεγάλη ευκαιρία να εκφράσει τις απόψεις του εν όψει των προκριματικών του Δημοκρατικού Κόμματος την 7η Ιουνίου στην Καλιφόρνια.
Μία ημέρα αφότου δήλωσε ότι θα ήθελε να αναμετρηθεί με τον Σάντερς σε μια τηλεοπτική συζήτηση, ο Τραμπ απέρριψε το ενδεχόμενο αυτό λέγοντας ότι θα ήταν «απρεπές» και ότι το σωστό είναι να συμμετάσχει σε ένα ντιμπέιτ με το πρόσωπο στο οποίο θα επιλέξουν να δώσουν το χρίσμα οι Δημοκρατικοί.
«Θα περιμένω για να συζητήσω με αυτόν που θα τερματίσει στην πρώτη θέση στο Δημοκρατικό Κόμμα, πιθανόν την ‘αγύρτισσα’ Χίλαρι Κλίντον» ανέφερε ο Τραμπ σε μια ανακοίνωσή του.
«Άκουσα ότι επρόκειτο να συμμετάσχει σε ένα ντιμπέιτ μαζί μου, μετά ότι δεν θα συμμετάσχει, μετά ότι θα συμμετάσχει. Τώρα μου λέτε ότι δεν θα συμμετάσχει. Λοιπόν, ξέρετε, ελπίζω να αλλάξει γνώμη ξανά» ανέφερε ο Μπέρνι Σάντερς σε μια μαγνητοσκοπημένη δήλωσή του που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του τηλεοπτικού δικτύου ABC News στο Twitter.
Ο Σάντερς συνεχίζει την προσπάθεια να πλησιάσει την Κλίντον στην κούρσα για το χρίσμα των Δημοκρατικών. Σύμφωνα με δημοσκοπήσεις στην Καλιφόρνια, μειώνει την απόσταση που τον χωρίζει από την πρώην Πρώτη Κυρία, γερουσιαστή και τέως υπουργό Εξωτερικών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιράν: Στρίβειν διά των Στενών του Ορμούζ – Η πρόταση Αραγτσί για να ξεπεραστούν τα εμπόδια για τα πυρηνικά
- Κως: Καταγγελία για βιασμό 33χρονου στις φυλακές
- Παναθηναϊκός: Η Βαλένθια δεν αλλάζει αποδυτήρια για τα play offs, παρά τις διαμαρτυρίες του Άταμαν
- ΠΑΣΟΚ: Ψήφισαν Βαρδακαστάνη και Πολιτικό Συμβούλιο χωρίς να… αρχίσουν τα όργανα – Το μήνυμα εκλογικής ετοιμότητας και ο στόχος της ενότητας
- Αναγκαστική προσγείωση στρατιωτικού ελικοπτέρου στην Κρήτη
- «Δεν περιμένω συγχώρεση»: Τα σημειώματα του δασκάλου που είναι ύποπτος για την επίθεση στο δείπνο του Τραμπ
- Τι λένε στη Ρουμανία για Λουτσέσκου – «Τον θέλουμε στη Στεάουα, ίσως να μην συνεχίσει στον ΠΑΟΚ»
- Οι αρκούδες φτάνουν στις αυλές – Το κράτος που φτάνει;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442