
Νέα προθεσμία πήρε ο 30χρονος που κατηγορείται για επιθέσεις κατά γυναικών
Tη Δευτέρα θα οδηγηθεί εκ νέου στον 27ο τακτικό ανακριτή ο 30χρονος κατηγορούμενος για διαδοχικές επιθέσεις σε βάρος γυναικών στο Μαρούσι. Το πρωί της Παρασκευής ζήτησε, μέσω συνηγόρου του, νέα προθεσμία για την απολογία του.
Tη Δευτέρα θα οδηγηθεί εκ νέου στον 27ο τακτικό ανακριτή ο 30χρονος κατηγορούμενος για επιθέσεις σε βάρος γυναικών στο Μαρούσι.
Το πρωί της Παρασκευής ζήτησε, μέσω συνηγόρου του, νέα προθεσμία για την απολογία του.
Ο 30χρονος είναι αντιμέτωπος με κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος για κατά συρροή απόπειρες βιασμού, έξι σύμφωνα με την Αστυνομία, καθώς και για το πλημμέλημα της παράνομης οπλοφορίας.
Ο δράστης, που έχει αναγνωριστεί από θύματά του, συνελήφθη την Τετάρτη όταν γυναίκα στην οποία επιτέθηκε, σε περιοχή πίσω από το Ολυμπιακό Στάδιο, άρχισε να φωνάζει κινητοποιώντας περαστικούς και κατοίκους της περιοχής, με αποτέλεσμα να σπεύσουν στο στο σημείο άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τον ακινητοποίησαν ενώ προσπαθούσε να διαφύγει.
Κατά την ολιγόλεπτη παραμονή του στα δικαστήρια το πρωί, ο κατηγορούμενος δεν θέλησε να απαντήσει σε καμία ερώτηση των δημοσιογράφων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Global Sumud Flotilla: Το Ισραήλ κατέλαβε 10 σκάφη ανοιχτά της Κύπρου – Χάθηκε η επικοινωνία με πολλά ακόμη
- Γιάννης και Μαράια παίζουν μποξ και… προειδοποιούν γαμπρούς και νύφες των παιδιών τους: «Ερχόμαστε για σας»
- Εβδομάδα εξελίξεων στη Βουλή: Την Τετάρτη στην επιτροπή Θεσμών οι Δεμίρης και Τζαβέλλας για τις υποκλοπές
- Κάννες: Ηχηρή απουσία της Μπάρμπρα Στρέιζαντ – Γιατί ακύρωσε την εμφάνισή της
- Ανδρουλάκης: Οκτώ δεσμεύσεις του ΠΑΣΟΚ για το ιδιωτικό χρέος – Η κυβέρνηση ταυτίστηκε με τη λεηλασία των ξένων funds
- Βατικανό: Μαθητές έμαθαν στον Πάπα να κάνει το «six – seven» [βίντεο]

