Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το βιντεοπαιχνίδι «Mirror's Edge» γίνεται σειρά

Το βιντεοπαιχνίδι «Mirror’s Edge» γίνεται σειρά

...

Δημοφιλή βιβλία και κόμικς μεταφέρονται συνέχεια στην μικρή οθόνη, και δεν προκαλεί εντύπωση, που ο κόσμος των βιντεοπαιχνιδιών έρχεται στον χώρο αυτό.

H Endemol Shine Studios, γνωστή για τα ριάλιτι σόου Big Brother, MasterChef και τη σειρά Hell on Wheels σύμφωνα με το Deadline, απέκτησε τα δικαιώματα για την τηλεοπτική μεταφορά του Mirror’s Edge Catalyst, του νέου βιντεοπαιχνιδιού της DICE.

Πρωταγωνίστρια του παιχνιδιού, αλλά και της ανερχόμενης σειράς, είναι η Φέιθ, μια επιδέξια πολεμίστρια που μεταφέρει μηνύματα, κρυφά από την κυβέρνηση.

«Προφανώς, θεωρούμε το ‘Mirror’s Edge’ ένα franchise για το παγκόσμιο τηλεοπτικό κοινό», δήλωσε η Σάρον Χολ, πρόεδρος του Endemol Shine Studios. «Έχει πρωταγωνίστρια μια δυναμική γυναίκα, με φανατικούς οπαδούς και μια παγκόσμια επωνυμία, για την οποία η Electronics Arts και η EA DICE, έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά.»

Το αρχικό παιχνίδι Mirror’s Edge κυκλοφόρησε το 2008, ενώ το Mirror’s Edge: Catalyst, θα βγει στην αγορά στις 7 Ιουνίου, για PlayStation 4, Xbox One, και PC. Πρόκειται για ένα reboot, που δείχνει την ιστορία της Φέιθ, χωρίς τα λοξά γυρίσματα του πρώτου παιχνιδιού, και επιτρέπει μεγαλύτερη ελευθερία στην εξερεύνηση ενός νέου κόσμου.

Ακόμη δεν γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες για την σειρά, ωστόσο το EA κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ ‘Why We Run’ για το Catalyst.


entertainment.in.gr

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024