Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Χίλαρι και τα ημίγυμνα αγόρια της: «Μην βγάλετε κι άλλα...»

Η Χίλαρι και τα ημίγυμνα αγόρια της: «Μην βγάλετε κι άλλα…»

«Η Χίλαρι είναι τέλεια»: Πλακάτ με τέτοια συνθήματα κρατούν πάντα υποστηρικτές της στις εκδηλώσεις της υποψήφιας για το χρίσμα των Δημοκρατικών, όμως δύο νεαροί σκέφτηκαν να πρωτοτυπήσουν και να αξιοποιήσουν τις πρακτικές των Femen. Εμφανίστηκαν έτσι ημίγυμνοι μπροστά στη Χίλαρι Κλίντον για να της δείξουν την υποστήριξή τους -φέρνοντάς την στιγμιαία σε αμηχανία. «Αρκεί να μην βγάλουν κι άλλα...» είπε, όταν συνήλθε.

«Η Χίλαρι είναι τέλεια»: Πλακάτ με τέτοια συνθήματα κρατούν πάντα υποστηρικτές της στις εκδηλώσεις της υποψήφιας για το χρίσμα των Δημοκρατικών, όμως δύο νεαροί σκέφτηκαν να πρωτοτυπήσουν και να αξιοποιήσουν τις πρακτικές των Femen. Εμφανίστηκαν έτσι ημίγυμνοι μπροστά στη Χίλαρι Κλίντον για να της δείξουν την υποστήριξή τους -φέρνοντάς την στιγμιαία σε αμηχανία.

Η «επίθεση αγάπης» έγινε σε συγκέντρωση στην Καλιφόρνια, την ώρα που η γνωστή ηθοποιός Τζέιμι Λι Κέρτις εξέφρασε επίσης την υποστήριξή της στην πρώην ΥΠΕΞ.

Ο ένας από τους δύο νεαρούς στην πρώτη σειρά είχε γράφει στο στήθος του «η Χίλαρι είναι τέλεια», ο δεύτερος είχε ζωγραφίσει το σύμβολο της εκστρατείας της.

«Με αποσυντονίσατε» ομολόγησε γελώντας η Χίλαρι. Έδωσε επίσης την οδηγία στην ασφάλεια να τους αφήσουν, «αρκεί να μην βγάλουν άλλα»…

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024