Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μηδενισμός της Honda στους δύο τελευταίους γύρους του WTCC

Μηδενισμός της Honda στους δύο τελευταίους γύρους του WTCC

Τον μηδενισμό της Honda στους δύο τελευταίους γύρους του WTCC αποφάσισαν οι κριτές εντοπίζοντας παρατυπίες στον σχεδιασμό του αμαξώματος των εργοστασιακών και μη Civic Type R.

Tα αποτελέσματα της έρευνας που ξεκίνησε πριν από περίπου έναν μήνα και αφορούσε τα Honda Type R που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αυτοκινήτου Τουρισμού έδωσαν στο φως της δημοσιότητας η διοργανώτρια αρχή του WTCC.

Οι κριτές επιβεβαίωσαν πως ο σχεδιασμός του δαπέδου και του πίσω τμήμα του αμαξώματος των εργοστασιακών και μη Civic Type R δεν συμμορφώνεται με τους κανονισμούς της FIA.

Εξαιτίας αυτού του γεγονότος, οι κριτές αποφάσισαν να μηδενίσουν την Honda στους δύο τελευταίους γύρους του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αυτοκινήτων Τουρισμού (Ουγγαρία και Μαρόκο), μια απόφαση που δεν περιορίζεται στις εργοστασιακές συμμετοχές της ιαπωνικής φίρμας αλλά και στις ιδιωτικές.

Από την πλευρά της η ιαπωνική φίρμα γνωστοποίησε ήδη την πρόθεσή της να υποβάλει έφεση, δηλώνοντας απολύτως σίγουρη πως από τον σχεδιασμό του Civic Type R δεν προκύπτει κάποια παρατυπία.

auto.in.gr

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024