Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε 24ωρη απεργία οι δάσκαλοι στις 8 Ιουνίου

Σε 24ωρη απεργία οι δάσκαλοι στις 8 Ιουνίου

Σε 24ωρη απεργία στις 8 Ιουνίου προχωρούν οι δάσκαλοι διαμαρτυρόμενοι για την πολιτική της ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας. Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιήσουν κοινή πορεία προς τη Βουλή με τους εργαζόμενους στην Υγεία. Οι δάσκαλοι θα πραγματοποιήσουν επίσης συλλαλητήριο το Σάββατο 4 Ιουνίου στις 17:30, στα Προπύλαια.

Σε 24ωρη απεργία στις 8 Ιουνίου προχωρούν οι δάσκαλοι διαμαρτυρόμενοι για την πολιτική της ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας. Παράλληλα, θα κάνουν συλλαλητήριο το Σάββατο 4 Ιουνίου στις 17:30, στα Προπύλαια.

Η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΔΟΕ) κατηγορεί το υπουργείο ότι «έχει αποφασίσει να διαλύσει τη δημόσια δωρεάν εκπαίδευση», θεωρώντας ότι οι αλλαγές που προωθούνται από την ηγεσία του υπουργείου (εφαρμογή «Ενιαίου Τύπου Ολοήμερου, αύξηση του ελάχιστου αριθμού, η μετατροπή του ρόλου των Τμημάτων Ένταξης σε παράλληλη στήριξη) δείχνει τον δρόμο της απόλυσης σε χιλιάδες εκπαιδευτικούς που εργάζονται στην εκπαίδευση.

Ειδικότερα, το συλλαλητήριο στις 4 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ημερίδας της ΔΟΕ για την Προσχολική Αγωγή, στην οποία θα συμμετέχουν εκπαιδευτικοί από όλη την Ελλάδα, Πρόεδροι και μέλη Δ.Σ. Πρωτοβάθμιων Συλλόγων και Αιρετοί.

Επιπλέον, η ΔΟΕ χαρακτηρίζει την 8η Ιουνίου «ημέρα κινητοποίησης για την Παιδεία και την Υγεία», καθώς εκτός από την κήρυξη της απεργίας, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στα Προπύλαια στις 12:30 μ.μ., που θα ενωθεί με την αντίστοιχη συγκέντρωση των εργαζόμενων στην Υγεία που θα πραγματοποιήσει η ΠΟΕΔΗΝ και θα κατευθυνθούν στη Βουλή.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024