«Τα 99 χρόνια δεν μας τρομάζουν. Και η τουρκική κατοχή ήταν τέσσερις αιώνες. Είμαστε ανθεκτικός λαός» δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αννα Βαγενά σχολιάζοντας τον χρόνο ζωής του Υπερ-ταμείου.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμός «Στίγμα 97,6» η κ. Βαγενά συνέχισε λέγοντας ότι ως κράτος «είμαστε ανίκανοι από μόνοι μας να διαχειριστούμε τη δημόσια περιουσία, αυτό έχει αποδειχτεί εδώ και δεκαετίες».

Σχετικά με όσα ελέχθησαν ότι η κ. Βαγενά δέχτηκε πιέσεις να ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο, την περασμένη Κυριακή, η βουλευτής σχολίασε: «Έχω μια ιδιαίτερη και προσωπική σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα, κατά συνέπεια δεν ισχύουν όσα σας είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ. Λεβέντης, ότι με πήρε ο πρωθυπουργός από το χέρι και προσπαθούσε να με πείσει να υπερψηφίσω το πολυνομοσχέδιο.

» Από πέρυσι το καλοκαίρι που ψηφίσαμε την παραμονή στο ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση με κάθε κόστος, γνωρίζαμε για τα μέτρα που πέρασαν τώρα στη Βουλή. Να σταματήσει επιτέλους η υποκρισία της αντιπολίτευσης».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Γράψτε το σχόλιό σας