Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
To «γεράκι» Λίμπερμαν βάζει η ισραηλινή κυβέρνηση στο υπουργείο Άμυνας

To «γεράκι» Λίμπερμαν βάζει η ισραηλινή κυβέρνηση στο υπουργείο Άμυνας

Ο Αβιγκτντορ Λίμπεραν, του μέχρι πρότινος αντιπολιτευόμενου κόμματος στην ισραηλινή Βουλή Ισραέλ Μπεϊτέινου, συμφώνησε με τους όρους που του έθεσε ο πρωθυπουργός Νετανιάχου για να αναλάβει το υπουργείο Άμυνας. Το «άνοιγμα» στον Λίμπερμαν είχε προκαλέσει την ανοικτή οργή του προηγούμενου υπουργού Άμυνας, ο οποίος παραιτήθηκε με αιχμές στον πρωθυπουργό.

Ο Αβιγκτντορ Λίμπεραν, του μέχρι πρότινος αντιπολιτευόμενου κόμματος στην ισραηλινή Βουλή Ισραέλ Μπεϊτέινου, συμφώνησε με τους όρους που του έθεσε ο πρωθυπουργός Νετανιάχου για να αναλάβει το υπουργείο Άμυνας.

Το «άνοιγμα» στον Λίμπερμαν είχε προκαλέσει την ανοικτή οργή του προηγούμενου υπουργού Άμυνας, ο οποίος παραιτήθηκε με αιχμές στον πρωθυπουργό.

H συμμετοχή του Ισραέλ Μπεϊτένου στην ισραηλινή κυβέρνηση κλείνει μία θυελλώδη εβδομάδα, στην οποία θεωρείτο αρχικά ότι ο Νετανιάχου μπορεί να επέλεγε να στραφεί στο κεντροαριστερό Εργατικό Κόμμα αντί για το εθνικιστικό κόμμα του Λίμπερμαν.

Ο Λίμπερμαν, μία από τις πιο αμφιλεγόμενες πολιτικές προσωπικότητες στο Ισραήλ και παλιότερα υπουργός Εξωτερικών, δεν έχει (σε αντίθεση με τον προκάτοχό του, Μοσέ Γιααλόν) περάσει από τις τάξεις της στρατιωτικής διοίκησης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024