
Δεν παίρνει άδεια από την εθνική Σουηδίας ο Μπεργκ για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μάρκους Μπεργκ στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για τον Παναθηναϊκό.
Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μάρκους Μπεργκ στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για τον Παναθηναϊκό.
Οι «πράσινοι» προσπαθούν να εξασφαλίσουν άδεια για τον βασικό τους φορ από την εθνική Σουηδίας έχουν πέσει στο κενό, καθώς από την ομοσπονδία της πατρίδας του δεν δείχνουν διάθεση να τον αφήσουν ούτε μέρα παραπάνω από ό,τι προβλέπουν οι κανονισμοί της FIFA.
Ο Παναθηναϊκός έχει δικαίωμα να τον κρατήσει έως τις 29/5, η τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ έχει οριστεί όμως για τις 31/5 ή 1/6.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνταγματική Αναθεώρηση: Δείτε live τη συζήτηση στη Βουλή
- Έκτακτο επίδομα παιδιού 150 ευρώ: Ποιοι πληρώνονται έως τέλη Αυγούστου
- Πελίστρι: «Δεν εξέτασα πρόταση για να φύγω από τον Παναθηναϊκό»
- Δήμιοι και δεσμοφύλακες
- H ηδονιστική και πολιτική δόξα των βραδινών εξόδων – Από τους κήπους αναψυχής του 18ου αιώνα στο dance floor
- «Εκρηκτικό προηγούμενο»: Η απάντηση Αραγτσί μετά τις δηλώσεις Τραμπ για τα ιρανικά παγωμένα στοιχεία
