Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Γκίλιαν Άντερσον θέλει να γίνει η πρώτη γυναίκα 007

Η Γκίλιαν Άντερσον θέλει να γίνει η πρώτη γυναίκα 007


Η ηθοποιός Γκίλιαν Άντερσον (X-Files, The Fall) εξέφρασε την επιθυμία της να γίνει η νέα πράκτορας 007, η πρώτη γυναίκα που θα αναλάβει τον ρόλο του Μποντ.

Εν μέσω της συζήτησης για το ποιος θα πρέπει να είναι ο επόμενος 007, και καθώς πολλοί προτιμούν τον Ίντρις Έλμπα, η Γκίλιαν Άντερσον δεν θα έλεγε όχι σε μια ταινία Μποντ.

Ανέβασε στο Twitter φωτογραφία της που τη δείχνει σε μία αφίσα Μποντ (αποτέλεσμα Photoshop φυσικά) και έγραψε στον λογαριασμό της στο Twitter: «Μποντ. Τζέιν Μποντ. Σας ευχαριστώ για τις ψήφους. Δεν ξέρω ποιος έφτιαξε την αφίσα, αλλά τη λατρεύω #ΕπόμενοςΜποντ».

Σύμφωνα με μία δημοφιλή θεωρία, το όνομα Μποντ δεν είναι πραγματικό, αλλά είναι κωδικό όνομα που χρησιμοποιεί ο 007 (γι’ αυτό και το δίνει με τόση ευκολία).

Τα στοιχήματα πέφτουν βροχή για το ποιος θα μπορούσε να αναλάβει τον ρόλο του 007 μετά τον Ντάνιελ Κρεγκ.

Την προηγούμενη εβδομάδα, οι πληροφορίες ήθελαν τον Ντάνιελ Κρεγκ να λέει «όχι» στην πρόταση να φορέσει ξανά το κοστούμι του Μποντ για άλλες δύο ταινίες, με αντάλλαγμα 78 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, στη συνέχεια κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο Κρεγκ δεν έχει ακόμα αποφασίσει εάν θα συνεχίσει να ερμηνεύει τον Μποντ.

Ο Τομ Χίντλεστον, ο οποίος έχει εκφράσει ενδιαφέρον, είναι αυτός που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, μετά την εμφάνισή του στη σειρά The Night Manager όπου ερμηνεύει έναν άλλο βρετανό πράκτορα.

Άλλοι προτιμούν τον Ίντρις Έλμπα ή τον Ντέιμιαν Λούις.

Ο Χίντλεστον υποβάθμισε τις φήμες που τον θέλουν στον ρόλο του 007, λέγοντας: «Εξ όσων γνωρίζω, η θέση δεν είναι κενή. Κανείς δεν μου έχει μιλήσει για αυτό».

Το ίδιο… απρόθυμος έχει εμφανιστεί και ο Έλμπα: «Είμαι ίσως ο πιο γνωστός ηθοποιός Μποντ χωρίς καν να έχω καν παίξει τον ρόλο». «Αρκεί. Δεν μπορώ να μιλήσω άλλο για αυτό» είπε ο Έλμπα σε συνέντευξή του στην Daily Telegraph το 2015.

Ωστόσο, η ανάρτηση της Τζίλιαν Άντερσον έγινε δεκτή με ενθουσιασμό στο Twitter.

Επιμέλεια: Αγγελική Στελλάκη

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024