Πάντως, αντ' αυτού (του αρχηγού), «έφαγα τη σφαίρα» και «κώδικα τιμής», που θα σπάσει ο ιστορικός του μέλλοντος, συναντάμε στην Κόζα Νόστρα, όχι σε «υποθέσεις ιδιωτών» στη Δημοκρατία
Το Νetflix ανεβάζει κι άλλο τον πήχη στην συνδρομητική τηλεόραση, αυτό το φθινόπωρο, παίρνοντας λίγη από τη μαγεία της Ντίσνεϊ.
Την Δευτέρα, το Νetflix ανακοίνωσε την αποκλειστική του συνεργασία με την εταιρεία Ντίσνεϊ, κάνοντάς το τη μοναδική υπηρεσία επί πληρωμή για τις πιο πρόσφατες ταινίες της εταιρίας.
«Από το Σεπτέμβριο και μετά, το Netflix θα γίνει ο αποκλειστικός πάροχος των τελευταίων ταινιών των Disney, Marvel, Lucasfilm και Pixar», αποκάλυψε ο υπεύθυνος περιεχομένου της ιντερνετικής πλατφόρμας, Tέντ Σαράντος.
Όλες οι ταινίες της Ντίσνεϊ που θα κυκλοφορούν, μέχρι και το φθινόπωρο, θα συμπεριλαμβάνονται στην συμφωνία, για την οποία φημολογείται ότι η υπηρεσία streaming, θα πληρώνει εκατοντάδες εκατομμύρια το χρόνο.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!