Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καμμένος: Τελευταία φορά ψηφίζουμε φορολογικό νομοθέτημα

Καμμένος: Τελευταία φορά ψηφίζουμε φορολογικό νομοθέτημα

Η αξιολόγηση θα κλείσει την Τρίτη και το θέμα του χρέους είναι πλέον θέμα στην ατζέντα της συζήτησης, κάτι που αποτελεί επιτυχία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τόνισε ο Πάνος Καμμένος κατά την ομιλία του. Υπογράμμισε, ακόμη, ότι το πολυνομοσχέδιο και ο κόφτης είναι το τελευταίο τέτοιου είδους νομοθέτημα που ψηφίζει η κυβέρνηση. Επισήμανε, δε, ότι η προσπάθεια του λαού φτάνει στο τέλος και έρχεται η λύτρωση.

Η αξιολόγηση θα κλείσει την Τρίτη και το θέμα του χρέους είναι πλέον θέμα στην ατζέντα της συζήτησης, κάτι που αποτελεί επιτυχία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τόνισε ο Πάνος Καμμένος κατά την ομιλία του.

Υπογράμμισε, ακόμη, ότι το πολυνομοσχέδιο και ο κόφτης είναι το τελευταίο τέτοιου είδους νομοθέτημα που ψηφίζει η κυβέρνηση. Παραδέχθηκε ότι η φορολογία είναι δυσβάστακτη, αλλά σημείωσε ότι τελευταία φορά σήμερα ψηφίζονται τέτοιου είδους μέτρα.

Ειδικότερα, για τον κόφτη σημείωσε ότι δεν ψηφίζονται συγκεκριμένα μέτρα, αλλά μια δικλείδα ασφαλείας για την περίπτωση που οι εκτιμήσεις των δανειστών πέσουν έξω.

Ο ίδιος τόνισε ότι η αξιολόγηση θα κλείσει την Τρίτη, κάτι που δεν κατάφεραν οι προηγούμενες κυβερνήσεις.

Αναφερόμενος στο θέμα του χρέους χαρακτήρισε επιτυχία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα το γεγονός ότι έχει ανοίξει η συζήτηση για τη ρύθμισή του και ότι αποδέχονται κι εκείνοι που έως σήμερα το πολεμούσαν να είναι στην ατζέντα της συζήτησης.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ εγκάλεσε, δε, την αντιπολίτευση γιατί δεν στηρίζει την κυβέρνηση στην προσπάθειά της και τόνισε ότι η προσπάθεια του ελληνικού λαού φτάνει στο τέλος και έρχεται η λύτρωση.

Στη διάρκεια της τοποθέτησής του, ο Πάνος Καμμένος συγκρούστηκε με την Ντόρα Μπακογιάννη σχετικά με την ονομασία της ΠΓΔΜ.

Για τα ειδικά μισθολόγια

Ακόμα, ο κ. Καμμένος διαβεβαίωσε ότι τα ισοδύναμα μέτρα που αναζητούνται για να αποτραπεί το πάγωμα των αυξήσεων των ειδικών μισθολογίων, τουλάχιστον για το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, θα εξευρεθούν από κωδικούς των εξοπλιστικών προγραμμάτων και συγκεκριμένα από τον κωδικό 69000.

Διαβάστε επίσης:

«Η τροπολογία διέλυε κλάδους που στηρίζουν το κράτος και άλλαξε με παρέμβαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα» τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Στη δήλωση του κ. Καμμένου αντέδρασαν έντονα οι βουλευτές της ΝΔ, οι οποίοι υποστήριξαν ότι δεν επιτρέπεται να εξευρεθούν ισοδύναμα από τα εξοπλιστικά για μισθολογικά ζητήματα.

«Γιατί αντιδράτε; Θέλετε να κοπούν τα χρήματα από τους ενστόλους; Οι ένστολοι έδωσαν την ψυχή τους για τη μετανάστευση» απάντησε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024