
Απαγόρευση συγκεντρώσεων στην περιοχή του Αγ.Παντελεήμονα
Με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, δεν επιτρέπεται σήμερα, Κυριακή, από τις 15:00 μέχρι και τις 24:00, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία στην περιοχή της Αθήνας γύρω από τον Αγιο Παντελεήμονα. Από την Αστυνομία διευκρινίστηκε ότι η συγκεκριμένη απόφαση δεν έχει καμία σχέση με τις προγραμματισμένα συλλαλητήρια που έχουν ανακοινώσει ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΕ, ΠΑΜΕ, ΛΑΕ.
Με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, δεν επιτρέπεται σήμερα, Κυριακή, για λόγους δημόσιας ασφάλειας και τάξης, κατά το χρονικό διάστημα από τις 15:00 μέχρι και τις 24:00, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία στην περιοχή της Αθήνας, που περικλείεται από τις εξής οδούς: Αγίου Μελετίου (από τη συμβολή της με την 3ης Σεπτεμβρίου) – 3ης Σεπτεμβρίου – δεξιά Ιουλιανού – δεξιά Λιοσίων – δεξιά Αγίου Μελετίου (μέχρι τη συμβολή της με την 3ης Σεπτεμβρίου), συμπεριλαμβανομένων των τμημάτων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της συγκεκριμένης περιοχής.
Η απαγόρευση αφορά σε προγραμματισμένη για τις 7 το απόγευμα συγκέντρωση της ακροδεξιάς ξενοφοβικής οργάνωσης «Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ένωση» στον Αγιο Παντελεήμονα. Η ΛΕΠΕΝ
έχει αποσχισθεί από τη Χρυσή Αυγή, με σύνθημα «Όχι στη λαθρομετανάστευση».
Μετά την ανακοίνωση της συγκέντρωσης είχε ανακοινωθεί αντιφασιστική συγκέντρωση στην ίδια περιοχή, από αντιεξουσιαστικές – αντιφασιστικές οργανώσεις, γι’ αυτό και εκδόθηκε η απαγόρευση, για λόγους δημόσιας ασφάλειας.
Από την Αστυνομία διευκρινίστηκε ότι η συγκεκριμένη απόφαση δεν έχει καμία σχέση με τις προγραμματισμένα συλλαλητήρια που έχουν ανακοινώσει ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΕ, ΠΑΜΕ, ΛΑΕ.
H περιοχή γύρω από τον Άγιο Παντελεήμονα όπου ισχύει η απαγόρευση:
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η ποδοσφαιρική Περιφέρεια έχει… σφυγμό: Ο Κυπελλούχος ΟΦΗ και ο πρωταγωνιστής Λεβαδειακός (vids)
- Δένδιας: Η Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων ανήκει στη συλλογική συνείδηση της ανθρωπότητας
- Η τρομερή ανάρτηση του Φουρνιέ για τον… κοιμώμενο MVP, Βεζένκοφ (pics)
- Νεκρός ο υπουργός Άμυνας του Μάλι σε κύμα επιθέσεων σε όλη τη χώρα
- H συμμορία που αν και στις φυλακές ελέγχει διεθνώς την παρανομία – «Η πιο άρτια μορφή οργανωμένου εγκλήματος»
- Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης εμπνεύστηκε το «Δυο μέρες μόνο» μια νύχτα που «ήταν πίτα» ακούγοντας Γαλάνη

