Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έρχεται στην ΕΡΤ2 το βραβευμένο «Μυστικό της Λίμνης»

Έρχεται στην ΕΡΤ2 το βραβευμένο «Μυστικό της Λίμνης»

Αγγελική Στελλάκη Μία από τις καλύτερες αστυνομικές σειρές των τελευταίων ετών έρχεται στην ΕΡΤ2. Το βραβευμένο «Μυστικό της Λίμνης» (Top of the Lake) της Τζέιν Κάμπιον, παραγωγής BBC θα αρχίσει να προβάλλεται από τη Δευτέρα 23 Μαΐου και κάθε βράδυ (εκτός της Πέμπτης 26 Μαΐου). Ένα 12χρονο εξαφανίζεται κοντά σε μια λίμνη στο Σάουθ Άιλαντ […]

Αγγελική Στελλάκη

Μία από τις καλύτερες αστυνομικές σειρές των τελευταίων ετών έρχεται στην ΕΡΤ2. Το βραβευμένο «Μυστικό της Λίμνης» (Top of the Lake) της Τζέιν Κάμπιον, παραγωγής BBC θα αρχίσει να προβάλλεται από τη Δευτέρα 23 Μαΐου και κάθε βράδυ (εκτός της Πέμπτης 26 Μαΐου).

Ένα 12χρονο εξαφανίζεται κοντά σε μια λίμνη στο Σάουθ Άιλαντ στη Νέα Ζηλανδία. Η ντετέκτιβ Ρόμπιν Γκρίφιν ερευνά την εξαφάνιση της νεαρής Τούι, κόρης ενός ισχυρού γαιοκτήμονα της περιοχής. Κουβαλά και η ίδια το δικό της τραυματικό παρελθόν, από το οποίο προσπαθεί να ξεφύγει, ενώ σε μία γειτονική κατασκήνωση ζει μια ομάδα γυναικών, απογοητευμένων από τη ζωή τους.

Βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας σε Μίνι Σειρά (εξαιρετική η Ελίζαμπεθ Μος) και υποψήφια για αρκετά Emmy, η σειρά επτά ωριαίων επεισοδίων, παραγωγής BBC είναι μια συναρπαστική ιστορία μυστηρίου.

Εκτός από την Ελίζαμπεθ Μος, στη σειρά πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Ντέιβιντ Γουέναμ, Πίτερ Μάλαν και Χόλι Χάντερ.

Η σειρά θα προβάλλεται στην ΕΡΤ2 στις 21:40 το βράδυ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την τεράστια επιτυχία της, η σειρά έχει και δεύτερη σεζόν, η οποία θα ξεκινήσει να προβάλλεται το 2017.

Αυτή τη φορά, η ντετέκτιβ Ρόμπιν Γκρίφιν θα κληθεί να εργαστεί πάνω σε μία υπόθεση στο Χάρμπορ Σίτι του Χονγκ Κονγκ.

Επισήμως, η υπόθεση έχει ως εξής.

«Στη δεύτερη σεζόν του Top of the Lake, η Γκρίφιν θα ερευνά την υπόθεση του πτώματος μιας νεαρής Ασιάτισσας που ξεβράζεται στην παραλία Μπόντι του Σίδνεϊ. Στην αποκαλούμενη ως «China Girl» υπόθεση, η Γκρίφιν θα συνειδητοποιήσει γρήγορα ότι το κορίτσι δεν πέθανε μόνο του»/

Σύμφωνα με το Variety, τα γεγονότα της δεύτερης σεζόν θα λαμβάνουν χώρα τέσσερα χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης σεζόν.

Στη δεύτερη σεζόν θα δούμε σε πρωταγωνιστικό ρόλο και την Γκουέντολιν Κρίστι του Game of Thrones, καθώς και τους Ντέιβιντ Ντένσικ και Αλίς Ένγκλερτ.

Όλα τα επεισόδια της δεύτερης σεζόν θα σκηνοθετήσει η Τζέιν Κάμπιον.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024