Με πρόστιμο 2.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Πανιώνιος από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ για τα επεισόδια στον αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:
1. Δικάζει με την παρουσία της εγκαλούμενης ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ. Κηρύσσει αυτήν πειθαρχικά ελεγκτέα και της επιβάλλει ποινή ύψους δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας, Πανιώνιος-ΠΑΟΚ της 27/1/2016).
2. Δικάζει ερήμην του πρώτου εγκαλούμενου Γεωργίου Γιάννου, προπονητή του Σωματείου ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ και παρόντος του δεύτερου εγκαλουμένου σωματείου ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ. Κηρύσσει αμφότερα τα εγκαλούμενα πρόσωπα πειθαρχικά ελεγκτέα. Επιβάλλει στον πρώτο εγκαλούμενο αφενός χρηματική ποινή ύψους διακοσίων πενήντα (250) ευρώ, ευθυνομένου προς τούτο εις ολόκληρον και του δεύτερου εγκαλουμένου και αφετέρου ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για δεκαπέντε (15) ημέρες (αγώνας Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, Εθνικός Φιλιππιάδας-Πύρασος Ν. Αγχιάλου της 17/4/2016).
3. Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο ΙΑΛΥΣΟΣ πειθαρχικά ελεγκτέο και επιβάλλει σε αυτό χρηματική ποινή ύψους δύο χιλιάδων διακοσίων πενήντα (2.250) ευρώ (αγώνας Κυπέλλου Ερασιτεχνών, Ιάλυσος-Τρίγλια Ραφήνας της 20/4/2016).
4. Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ πειθαρχικά ελεγκτέο και επιβάλλει σε αυτό χρηματική ποινή ύψους χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ (αγώνας Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, Ιωνικός Νίκαιας-Εθνικός Πειριαά της 5/3/2016)».
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Ένα φάουλ κατά του Παναθηναϊκού ήταν η αιτία να«ανάψουν τα αίματα» ανάμεσα στον Εργκίν Αταμάν και Πέδρο Μαρτίνεθ στο 27' του αγώνα, γεγονός που οδήγησε στην αποβολή αμφότερων.
Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Περιστέρι Betsson και στο «Ανδρέας Παπανδρέου (77-72)» , έκανε το 2-0 στη σειρά κι έγινε η πρώτη χρονικά ομάδα που προκρίθηκε στα ημιτελικά των Playoffs της Stoiximan GBL.
Η αβεβαιότητα για τη συμμετοχή του Ιράν στο Μουντιάλ παραμένει λόγω του πολέμου με τις ΗΠΑ, ενώ μία καθοριστική συνάντηση του Ιράν με τη FIFA πρόκειται να γίνει έως τις 20 Μαΐου στη Ζυρίχη,