Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Lexus LS 2017: Σε νέες υδρογονοκίνητες διαδρομές

Lexus LS 2017: Σε νέες υδρογονοκίνητες διαδρομές

Η Lexus ετοιμάζει το διάδοχο του κορυφαίου τετράθυρου sedan της το οποίο στη νέα γενιά του εκτός από τις βελτιωμένες σε κάθε επίπεδο προδιαγραφές του θα περιλάβει στις τάξεις του και μια υδρογονοκίνητη έκδοση.

Οι Ιάπωνες ετοιμάζουν τον αντικαταστάτη της τετράθυρης ναυαρχίδας τους, LS, που εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό ως δοκιμαστικό πρωτότυπο το οποίο κρύβει ακόμα καλά τα μυστικά του.

Παρά τα φαινόμενα, δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι η σχεδίαση του νέου LS θα επηρεαστεί από το LF-LC Concept, με την τελική μορφή του τετράθυρου πολυτελούς μοντέλου της Lexus να υιοθετεί ένα αντιστοίχως αιχμηρό προφίλ όπου θα κυριαρχούν οι ακμές και οι έντονες πτυχώσεις προς όφελος μιας έντονα δυναμικής εμφάνισης.

Όπως και να έχει με την αισθητική του, το LS αναμένεται να είναι επίσης το αυτοκίνητο που θα αναλάβει να εκπληρώσει την υπόσχεση της Lexus να λανσάρει ένα πολυτελές αυτοκίνητο με τεχνολογία κυψελών καυσίμου έως το 2020.

Εκτός βέβαια από την έκδοση υδρογόνου το νέο LS θα περιλάβει στην γκάμα του όλες τις συνήθεις εκδόσεις με V8 και V6 κινητήρες, ενώ φυσικά δεν θα λείψει και η υβριδική έκδοση με αφετηρία το νέο αντίστοιχο μηχανικό σύνολο της Lexus Multi Stage Hybrid το οποίο έκανε πρεμιέρα στο LC 500h.

Σαφής αναμένεται να είναι η αναβάθμιση του διαθέσιμου τεχνολογικού εξοπλισμού ο οποίος θα εναρμονιστεί με τις σύγχρονες επιταγές της κατηγορίας ώστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει τον high-tech γερμανοκρατούμενο ανταγωνισμό ο οποίος εκφράζεται από την BMW Σειράς 7, Mercedes-Benz E-Class και το επικείμενο Audi A8.

AUTOMEDIA

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024