Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το κρουζιερόπλοιο «Ovation of the Seas» στον Πειραιά

Το κρουζιερόπλοιο «Ovation of the Seas» στον Πειραιά

Στον Πειραιά έφθασε στις 15 Μαΐου το «Ovation of the Seas», ένα από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια της Royal Caribbean International. Η νεότερη προσθήκη στην κατηγορία Quantum ξεκίνησε επίσημα το ταξίδι του τον Απρίλιο, αναχωρώντας από το Σαουθάμπτον της Αγγλίας για την Τιαντζίν της Κίνας σε ένα ταξίδι «Παγκόσμιας Οδύσσειας» 52 ημερών.

Στον Πειραιά έφθασε στις 15 Μαΐου το «Ovation of the Seas», ένα από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια της Royal Caribbean International.

Η νεότερη προσθήκη στην κατηγορία Quantum ξεκίνησε επίσημα το ταξίδι του τον Απρίλιο, αναχωρώντας από το Σαουθάμπτον της Αγγλίας για την Τιαντζίν της Κίνας σε ένα ταξίδι «Παγκόσμιας Οδύσσειας» 52 ημερών.

Το Ovation, μαζί με τα «Quantum of the Seas», «Mariner of the Seas», «Voyager of the Seas» και «Legend of the Seas», θα αποτελούν το μεγαλύτερο στόλο κρουαζιερόπλοιων από κάθε άλλη εταιρεία κρουαζιέρας στην Κίνα.

Το νέο κρουαζιερόπλοιο εκτείνεται σε 18 καταστρώματα, περιλαμβάνει 168.666 τόνους μικτής χωρητικότητας, μεταφέρει 4.180 επισκέπτες σε δίκλινα δωμάτια και διαθέτει 2.091 καμπίνες.

Διαθέτει εγκαταστάσεις που προσφέρουν ευχάριστες ημέρες εν πλω με μοναδικά σόου (κατευθείαν από τη σκηνή του Broadway), RipCord by iFly, North Star (κάψουλα που παρέχει μοναδική θέα 360 μοιρών), σπα, τοίχο αναρρίχησης εννέα μέτρων, casino royale, παιδικές πισίνες και πολλές άλλες τεχνολογικές καινοτομίες.

«Το Ovation of the Seas έρχεται να προσθέσει νέες καινοτομίες για την κρουαζιέρα στη σύγχρονη εποχή, αντικατοπτρίζοντας τις απαιτήσεις των ταξιδιωτών στο νέο κόσμο της ψηφιακής εποχής», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Navigator Travel, αποκλειστικού αντιπροσώπου της Royal Caribbean Cruises Ltd κ. Ανδρέας Στυλιανόπουλος.

«Οι παροχές του κρουαζιερόπλοιου έρχονται να ικανοποιήσουν την όποια επιθυμία του ταξιδιώτη προσθέτοντας μοναδικές εμπειρίες. Με το Ovation of the Seas καλούμε τους ταξιδιώτες της ελληνικής, κυπριακής και βαλκανικής αγοράς να ζήσουν ένα ταξίδι μοναδικό προσαρμοσμένο στις δικές τους απαιτήσεις μέσα από ένα πλούτο παροχών και επιλογών» πρόσθεσε.

Η πολυβραβευμένη εταιρεία Royal Caribbean Cruises έχει 24 από τα πιο καινοτόμα κρουαζιερόπλοια του κόσμου, που πλέουν στους πιο δημοφιλείς προορισμούς στις Βερμούδες και την Καραϊβική, την Ευρώπη, τον Καναδά και τη Νέα Αγγλία, την Αλάσκα, τη Νότια Αμερική, την Ασία και την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024