
Αποστάσεις της κυβέρνησης από τις θέσεις Κουρουμπλή για την απλή αναλογική
Προσωπικές χαρακτήρισε η κυβερνητική εκπρόσωπος τις απόψεις του υπουργού Εσωτερικών, Π.Κουρουμπλή, για την απλή αναλογική, λέγοντας ότι «αυτό δεν είναι το τελικό σχέδιο». Πάγια θέση της Αριστεράς είναι η απλή αναλογική, δήλωσε και ο πρόεδρος της Βουλής.
Προσωπικές χαρακτήρισε η κυβερνητική εκπρόσωπος τις απόψεις του υπουργού Εσωτερικών, Παναγιώτη Κουρουμπλή, για την απλή αναλογική, λέγοντας ότι «αυτό δεν είναι το τελικό σχέδιο».
Για το θέμα του εκλογικού συστήματος ρωτήθηκε από τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες και ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, λέγοντας ότι πάγια θέση της Αριστεράς είναι η απλή αναλογική.
Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Εσωτερικών είχε δηλώσει στον ΣΚΑΙ ότι «η χώρα δεν θα κυβερνηθεί ποτέ, αν καθιερώσει την απλή αναλογική».
Διαβάστε επίσης:
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΚΚΕ: Απαράδεκτη κυβερνητική παρέμβαση στην εσωτερική λειτουργία του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου
- Επίσκεψη του νέου ομογενή Βουλευτή της Ουγγαρίας στον Δήμαρχο Ήλιδας
- Ο Ρόδρι υποβλήθηκε σε επέμβαση στη μέση – Η ανακοίνωση της Μάντσεστερ Σίτι
- Τσουκαλάς: Η ΝΔ είναι η μόνη πολιτική δύναμη που δεν θέλει την πραγματική αναθεώρηση του άρθρου 86
- Η συνταγματική αναθεώρηση ράγισε (κι άλλο) την πολιτική βιτρίνα Μητσοτάκη
- Από Στινγκ έως Μπιλ Γκέιτς: Γιατί οι εκατομμυριούχοι δεν αφήνουν κληρονομιά στα παιδιά τους


