Το πρόγραμμα της τελικής φάσης της Α1 πόλο γυναικών
Με τους πρώτους αγώνες, της Β’ (τελικής) φάσης, συνεχίζονται την Τετάρτη (18/5) τα πλέι οφ του πρωταθλήματος πόλο της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών. Ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί με τη Βουλιαγμένη αρχής γενομένης την Τετάρτη από τον Πειραιά, ενώ ο δεύτερος αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 20 Μαϊου στο Λαιμό και ο τρίτος δύο ημέρες αργότερα (22/5) και πάλι στην έδρα του Ολυμπιακού.
Με τους πρώτους αγώνες, της Β’ (τελικής) φάσης, συνεχίζονται την Τετάρτη (18/5) τα πλέι οφ του πρωταθλήματος πόλο της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.
Ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί με τη Βουλιαγμένη αρχής γενομένης την Τετάρτη από τον Πειραιά, ενώ ο δεύτερος αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 20 Μαϊου στο Λαιμό και ο τρίτος δύο ημέρες αργότερα (22/5) και πάλι στην έδρα του Ολυμπιακού.
Πρωταθλήτρια ομάδα αναδεικνύεται εκείνη που θα πετύχει 3 νίκες, Για τις θέσεις 3-4 θα παίξουν το Ρέθυμνο με τον Εθνικό Πειραιά με την ομάδα της Κρήτης να έχει το πλεονέκτημα της έδρας. Την 3η θέση κατακτά η ομάδα που θα πετύχει 2 νίκες επί της αντιπάλου της.
Το πρόγραμμα της τελικής φάσης
1οι αγώνες-18/5
ΘΕΣΕΙΣ 1-2
Κολ. Εθνικό Πειραιά 20.00 Ολυμπιακός–ΝΟ Βουλιαγμένης (Αχλαδιώτης, Βόσικας)
ΘΕΣΕΙΣ 3-4
Κολ. Ηρακλείου 15.00 ΝΟ Ρεθύμνου– Εθνικός Πειραιά (Μπουδραμής, Κουρέτας)
2οι αγώνες-20/5
Κολ. ΝΟΒ, Λαιμός 18.00 ΝΟ Βουλιαγμένης–Ολυμπιακός
Κολ. Εθνικό Πειραιά 19.00 Εθνικός–ΝΟ Ρεθύμνιου
3οι αγώνες-22/5:
Κολ. Εθνικό Πειραιά 18.00 Ολυμπιακός– ΝΟ Βουλιαγμένης
Και αν χρειαστεί:
Κολ. Ηρακλείου 15.00 ΝΟ Ρεθύμνου–Εθνικός
Τέλος, για τις θέσεις 1-2, αν χρειαστούν:
4ος αγώνας-24/5
Κολ. ΝΟΒ, Λαιμός 18.00 ΝΟ Βουλιαγμένης–Ολυμπιακός
5ος αγώνας-25/5
Κολ. Εθνικό Πειραιά 18.00 Ολυμπιακός–ΝΟ Βουλιαγμένης
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Μαραντόνα, η Αγγλία και οι… μύθοι: Η ιστορία πίσω από τη «μπλε» φανέλα της Αργεντινής το ’86 που… επιστρέφει (vids, pics)
- Το «καρφί» του Γιαμάλ στη συνέντευξη Τύπου: «Λέτε ότι δεν είμαι στην καλύτερη φόρμα, οπότε μην περιμένετε κάτι ιδιαίτερο»
- Ο Μπαρτζώκας είδε από κοντά τον Πουλακίδα στο Summer League (pic, vid)
- Απίστευτο: Ο επί 10 χρόνια γιατρός της εθνικής Σενεγάλης ήταν… γυναικολόγος!
- «Πρόταση του Ολυμπιακού στον Τζόουνς Γκαρσία»
- Τι έκανε ο Πουλακίδας κόντρα στους Γκρίζλις στο Summer League (vid)
- Συναγερμός στην Αργεντινή με Μέσι πριν τον ημιτελικό με την Αγγλία!
- Χαμός από 100.000 Νορβηγούς στο Όσλο: Υποδοχή ηρώων στην Εθνική μετά τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442