Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Volvo XC40: H compact SUV περιπέτεια των Σουηδών ξεκινά

Volvo XC40: H compact SUV περιπέτεια των Σουηδών ξεκινά

Σχεδόν αθόρυβα, η σουηδική φίρμα προσφέρει μια πρώτη γεύση από το compact SUV μοντέλο της, δημοσιοποιώντας την πρώτη εικόνα του concept car μέσω των social media.

Μέσω του snapchat επέλεξε η Volvo να αποκαλύψει το πρώτο δείγμα του νέου της μοντέλου, ενός compact SUV το οποίο θα αποτελέσει το νέο μέλος της σειράς 40.

Aν και η εικόνα αντιστοιχεί στην πρωτότυπη εκδοχή του σουηδικού SUV και δεν αποκαλύπτει παρά μόνο μια πτυχή του μπροστινού τμήματος, το σχόλιο της Volvo που τη συνοδεύει (not your daddy’s Volvo) καθιστά σαφή την πρόθεση των Σουηδών, να στοχεύσουν με το νέο τους μοντέλο ένα νεότερο κοινό.

Σε ό,τι αφορά τα στοιχεία για το νέο SUV το οποίο έχει ήδη εντοπιστεί από το φωτογραφικό φακό ως δοκιμαστικό πρωτότυπο, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από τη σουηδική φίρμα θα έχει ως αφετηρία μια νέα αρχιτεκτονική η οποία επιγράφεται ως Compact Modular Architecture και η οποία αν και μικρότερη από την SPA όπου βασίζονται όλα τα νέα 90άρια, μοιράζεται ακριβώς τις ίδιες αρχές σε επίπεδο ευελιξίας και διαθέσιμων επιλογών τεχνολογίας και κινητήρων.

Σε αυτούς αναμένεται να περιληφθούν τετρακύλινδρα κινητήρια σύνολα τεχνολογίας Drive E από το οπλοστάσιο των Σουηδών καθώς και νέοι τρικύλινδροι αντίστοιχης λογικής κινητήρες ενώ εκτός από τις συμβατικές επιλογές βενζίνης και πετρελαίου, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η παρουσία μιας plug-in υβριδικής έκδοσης η οποία θα αξιοποιήσει την ήδη υφιστάμενη τεχνολογία της Volvo σε συνδυασμό με ένα μικρότερου κυβισμού κινητήρα.

auto.in.gr

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024