
Η ευγνωμοσύνη μιας ξεχωριστής αθλήτριας σε αυτούς που την έσωσαν
To πρωτάθλημα Invictus, οι αγώνες για τραυματίες πολέμου, χάρισαν μοναδικές στιγμές συγκίνησης σε αθλητές και θεατές σε όλο τον κόσμο. Ξεχώρισε η Ελίζαμπεθ Μαρκς, η οποία κέρδισε μετάλλιο στην κολύμβηση και στη διάρκεια της απονομής έκανε κάτι ξεχωριστό.
To πρωτάθλημα Invictus, οι αγώνες για τραυματίες πολέμου, χάρισαν μοναδικές στιγμές συγκίνησης σε αθλητές και θεατές σε όλο τον κόσμο.
Ξεχώρισε η Ελίζαμπεθ Μαρκς, η οποία κέρδισε μετάλλιο στην κολύμβηση και στη διάρκεια της απονομής έκανε κάτι ξεχωριστό.
Η 25χρονη λοχίας του αμερικανικού στρατού ανέβηκε στο βάθρο για να παραλάβει το μετάλλιο από τον πρίγκιπα Χάρι. Η ίδια κέρδισε συνολικά τέσσερα μετάλλια.
Και ενώ η τελετή ολοκληρωνόταν, εκείνη ακολούθησε τον πρίγκιπα και του έδωσε το μετάλλιο της.

Αργότερα εξήγησε στα Μέσα Ενημέρωσης ότι αν κάποιος άξιζε να πάρει το μετάλλιο ήταν οι γιατροί και το προσωπικό του βρετανικού νοσοκομείου του Papworth που της έσωσαν τη ζωή.
«Δεν υπάρχουν λόγια για να ευχαριστήσω το Ηνωμένο Βασίλειο» είπε, εκφράζοντας την ελπίδα ότι ο πρίγκιπας θα βρει τον τρόπο να στείλει το μετάλλιο στο Κέμπριτζσάιρ.
Όπως μετέδωσε το BBC, γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό στο Papworth δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους για τη χειρονομία της νεαρής, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για το πόσο συνεργάσιμη ήταν την περίοδο της νοσηλείας της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Το Ισραήλ σκότωσε πενταμελή οικογένεια στη Γάζα – Ένα παιδί έλειπε την ώρα της επίθεσης – Δέκα νεκροί συνολικά
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)
- Πώς οι ΗΠΑ ενίσχυσαν την ήπια ισχύ τους με το Μουντιάλ
- Τρομερός Εμπαπέ: Έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ (vid)
- Γαλλία-Αγγλία 4-6: Απίστευτο ματς, οι Άγγλοι προηγήθηκαν 4-0 και παραλίγο να χάσουν την τρίτη θέση (vids)
