Αζέρος στρατιώτης νεκρός κοντά στο Ναγκόρνο – Καραμπάχ
Αζέρος στρατιώτης σκοτώθηκε την Πέμπτη κοντά στην περιοχή Ναγκόρνο - Καραμπάχ, την οποία ελέγχουν αρμένιοι αυτονομιστές, ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν την Παρασκευή.
Αζέρος στρατιώτης σκοτώθηκε την Πέμπτη κοντά στην περιοχή Ναγκόρνο – Καραμπάχ, την οποία ελέγχουν αρμένιοι αυτονομιστές, ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν την Παρασκευή.
Τον Απρίλιο, σφοδρές συγκρούσεις ανάμεσα στις δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν και σε αρμένιους αυτονομιστές είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δεκάδες άτομα.
Οι αρμένιοι αυτονομιστές, υποστηριζόμενοι από το Γερεβάν, πήραν τον έλεγχο του Ναγκόρνο-Καραμπάχ στις αρχές της δεκαετίας του 1990 έπειτα από έναν πόλεμο που προκάλεσε 30.000 θανάτους και εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες, κυρίως Αζέρους. Το Ναγκόρνο-Καραμπάχ κατοικείται κυρίως από Αρμένιους.
Παρά την υπογραφή, το 1994, μιας συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός, δεν έχει υπογραφεί μέχρι σήμερα καμία συμφωνία ειρήνης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ρόδος: 45χρονος προσπάθησε να ρίξει αυτοκίνητο με τη εν διαστάσει σύζυγο και το παιδί του σε γκρεμό
- ΠΑΟΚ: Συνάντηση Σαββίδη – Λουτσέσκου για το μέλλον
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της φιλοσοφίας (Μέρος ΙΕ’)
- Κίνηση στους δρόμους: Ντελαπάρισε φορτηγό στη Βουλιαγμένη – Σημειωτόν τα αυτοκίνητα στο λεκανοπέδιο
- «Απαγορευμένη σεξουαλική επιθυμία» – Οι ιδιωτικές επιστολές του Λέοναρντ Μπερνστάιν και του μέντορά του
- Η νέα εποχή στην οικιακή φροντίδα είναι πιο λεπτή και εύχρηστη από ποτέ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (28/4): Πού θα δείτε τα ματς Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στα play offs της Euroleague
- Κέρκυρα: Στο νοσοκομείο μητέρα και γιος – Τους παρέσυρε αυτοκίνητο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442