Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός τελικός νο2 και Εθνικός - ΠΑΟ

Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός τελικός νο2 και Εθνικός – ΠΑΟ

Συνεχίζονται το Σάββατο οι τελικοί των πλέι οφ στην Α1 πόλο των ανδρών, καθώς διεξάγεται στο κολυμβητήριο του Λαιμού ο δεύτερος αγώνας ανάμεσα στη Βουλιαγμένη στον -κάτοχο του τίτλου- Ολυμπιακό. Στο μεταξύ, την ίδια ημέρα διεξάγεται και ο δεύτερος «μικρός» τελικός με τον Εθνικό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο κολυμβητήριο του Πειραιά.

Συνεχίζονται το Σάββατο οι τελικοί των πλέι οφ στην Α1 πόλο των ανδρών, καθώς διεξάγεται στο κολυμβητήριο του Λαιμού ο δεύτερος αγώνας ανάμεσα στη Βουλιαγμένη στον -κάτοχο του τίτλου- Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου και το απέδειξαν στον πρώτο τελικό, όταν συνέτριψαν 11-3 τον ΝΟΒ στο «Πέτρος Καπαγέρωφ».

Έτσι, θα προσπαθήσουν να αποδείξουν εντός πισίνας τη μεγάλη διαφορά δυναμικότητας που τους χωρίζει από τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος, κάνοντας τη δεύτερη από τις τρεις νίκες που απαιτούνται για να κατακτήσουν και τον εφετινό τίτλο, ο οποίος θα είναι ο τέταρτος διαδοχικός για τους Πειραιώτες, 28ος συνολικά και 20ος σε 30 πρωταθλήματα από καταβολής Α1.

Από την πλευρά της, η Βουλιαγμένη θα προσπαθήσει να φανεί πιο ανταγωνιστική σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι απέναντι στους πρωταθλητές και να κάνει την υπέρβαση διεκδικώντας μια νίκη, καθώς ο Ολυμπιακός παραμένει αήττητος εντός συνόρων εδώ και τρία χρόνια (από τον πρώτο τελικό του 2013, όταν είχε χάσει από τη Βουλιαγμένη). Ο τρίτος τελικός του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένος για τις 21 Μαΐου (19:00) στον Πειραιά, με την ομάδα που θα συμπληρώσει τρεις νίκες να στέφεται πρωταθλήτρια.

Στο μεταξύ, την ίδια ημέρα διεξάγεται και ο δεύτερος «μικρός» τελικός με τον Εθνικό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο κολυμβητήριο του Πειραιά. Οι «πράσινοι» επικράτησαν 7-2 στο πρώτο παιχνίδι και, εφόσον «ζευγαρώσουν» αύριο τις επιτυχίες τους, κατακτούν την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα. Πάντως, εάν ο Εθνικός κάνει το 1-1, οι δύο ομάδες θα λύσουν οριστικά τις… διαφορές τους σε τρίτο παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο για τις 21 Μαΐου στο Ιλίσιο κολυμβητήριο.

Το πρόγραμμα:

ΘΕΣΕΙΣ 1-2

ΣΑΒΒΑΤΟ 14/5
ΝΟΒ 19:00 Βουλιαγμένη–Ολυμπιακός (Μοίραλης, Αχλαδιώτης)

* Ο Ολυμπιακός προηγείται 1-0 στις νίκες.

ΘΕΣΕΙΣ 3-4

ΣΑΒΒΑΤΟ 14/5
Εθνικό Πειραιά 15:00 Εθνικός–Παναθηναϊκός (Μπουδραμής, Σταυρίδης)

* Ο Παναθηναϊκός προηγείται 1-0 στις νίκες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024