Χειροπέδες σε ελεγκτή του υπουργείου Οικονομικών και λογιστή
Υπάλληλος του υπουργείου Οικονομικών και ιδιώτης λογιστής συνελήφθησαν την Πέμπτη στη Νέα Σμύρνη, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας. Κατηγορούνται για δωροληψία 3.000 ευρώ και δωροδοκία υπαλλήλου, αντίστοιχα, στη διάρκεια ελέγχου σε χρωματοπωλείο στη Νέα Σμύρνη.
Υπάλληλος του υπουργείου Οικονομικών και ιδιώτης λογιστής συνελήφθησαν την Πέμπτη στη Νέα Σμύρνη, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, για δωροληψία και δωροδοκία υπαλλήλου, αντίστοιχα.
Όπως πρόεκυψε από τη διερεύνηση της υπόθεσης, κατά τη διενέργεια έλεγχου σε κατάστημα-χρωματοπωλείο, ο υπάλληλος της Υπηρεσίας Έρευνας και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων έλαβε από τον λογιστή της επιχείρησης κλειστό φάκελο που περιείχε 3.000 ευρώ.
Τον εν λόγω ελεγκτή κατήγγειλε στην υπηρεσία του συνάδελφός του που ήταν παρών στον συγκεκριμένο έλεγχο.
Επιπλέον, αναζητείται ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, κατηγορούμενος για ηθική αυτουργία σε δωροδοκία υπαλλήλου.
Οι δύο συλληφθέντες οδηγούνται την Παρασκευή στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα