
Μητσοτάκης και Θεοδωράκης στο συνέδριο της «Δράσης»
Ξεκινά το Σάββατο, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, το 4o Συνέδριο της «Δράσης». Το παρών αναμένεται να δώσουν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.
Ξεκινά το Σάββατο, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, το 4o Συνέδριο της «Δράσης». Το παρών αναμένεται να δώσουν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.
Θα παραστούν, επίσης, ο Στέφανος Μάνος που ίδρυσε τη «Δράση», ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Γιώργος Φλωρίδης, ο Χάρης Θεοχάρης κ.ά.
Πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις για συμπόρευση της «Δράσης» με τη ΝΔ και είναι ενδεικτικό ότι στις θεματικές συζητήσεις θα συμμετέχουν ο αντιπρόεδρος του κόμματος Κωστής Χατζηδάκης, η πρώην υπουργός Μαριέττα Γιαννάκου και η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκη Κεραμέως.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κίνηση στους δρόμους: Ντεραπάρισε φορτηγό στη Βουλιαγμένη – Σημειωτόν τα αυτοκίνητα στο λεκανοπέδιο
- «Απαγορευμένη σεξουαλική επιθυμία» – Οι ιδιωτικές επιστολές του Λέοναρντ Μπερνστάιν και του μέντορά του
- Η νέα εποχή στην οικιακή φροντίδα είναι πιο λεπτή και εύχρηστη από ποτέ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (28/4): Πού θα δείτε τα ματς Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στα play offs της Euroleague
- Κέρκυρα: Στο νοσοκομείο μητέρα και γιος – Τους παρέσυρε αυτοκίνητο
- Μεξικό: Συλλήψεις δυο ηγετών καρτέλ – Ο ένας δυνητικός διάδοχος του ισχυρού «Ελ Μέντσο»
