
Σταματούν οι φοροτεχνικοί την αποχή από την υποβολή δηλώσεων
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών ανακοίνωσε ότι παύει από την Παρασκευή την αποχή από την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, στρεφόμενη σε άλλες μορφές διεκδίκησης.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών ανακοίνωσε ότι παύει την αποχή από την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, στρεφόμενη σε άλλες μορφές διεκδίκησης.
Όλη η ανακοίνωση: «Η ΠΟΦΕΕ συνεπής στις υποχρεώσεις και τις δεσμεύσεις με τους επαγγελματικούς φορείς αλλά και αφουγκραζόμενη τις ανησυχίες των συναδέλφων συντάσσεται στην κοινή απόφαση του ΟΕΕ για παύση της αποχής από την υποβολή φορολογικών δηλώσεων στις 13/5/2016 και την συνέχιση του αγώνα της για τα δίκαια αιτήματα των Λογιστών-Φοροτεχνικών από τα προβλήματα που δημιουργούνται από το νέο ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο, με άλλες μορφές διεκδίκησης.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΠΑΣΟΚ: Το Υπουργείο Παιδείας εξέθεσε τη χώρα – Η ΕΕ μας παραπέμπει στο ΔΕΕ για διακρίσεις εις βάρος των αναπληρωτών
- Σε εξέλιξη το έργο πρόσβασης στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής και στο εξωκλήσι του Αγ. Παντελεήμονος
- Μπόνι Τάιλερ: Πέθανε η θρυλική τραγουδίστρια του Total Eclipse of the Heart
- Σκάνδαλο υποκλοπών: Ο Κεσσές αποστομώνει Βορίδη – «Γνωρίζει και παριστάνει τον ανίδεο, η δικαστική απόφαση τον αναφέρει 44 φορές»
- Ζότα Σίλβα: «Ο Ολυμπιακός είναι ένα βήμα που ήθελα να κάνω στην καριέρα μου»
- Καλπάζει ο πληθωρισμός: Στο 4,4% τον Ιούνιο
- Αυξάνεται ο απολογισμός του καύσωνα στην Ευρώπη – Τουλάχιστον 10.000 νεκροί σε πέντε χώρες
- Δήμος Αθηναίων: Ξεκίνησε η πρακτική εκπαίδευση των Δημοτικών Αστυνομικών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442