Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οζώδους Σκλήρυνσης

Εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οζώδους Σκλήρυνσης

Ενημερωτική εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οζώδους Σκλήρυνσης (15/5) διοργανώνει το Σάββατο 14 Μαΐου η Ελληνική Εταιρεία Οζώδους Σκληρύνσεως στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Θεοχαράκη.

Ενημερωτική εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οζώδους Σκληρύνσεως (15/5) διοργανώνει το Σάββατο 14 Μαΐου η Ελληνική Εταιρεία Οζώδους Σκληρύνσεως στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Θεοχαράκη (Βασ. Σοφίας 9 & Μέρλιν 1, Κολωνάκι).

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης που ξεκινά στις 17:00 μ.μ., ασθενείς, γιατροί και κοινό δίνουν ραντεβού για μα συζητήσουν για την σπάνια αυτή πάθηση.

Επίσης, θα διανεμηθεί ενημερωτικό υλικό σχετικά με την Οζώδη Σκλήρυνση, τόσο για το κοινό όσο και για τους επαγγελματίες υγείας, ενώ ειδικοί επιστήμονες θα πραγματοποιήσουν σειρά ολιγόλεπτων παρουσιάσεων, ώστε να καλυφθούν όλες οι πτυχές των πληροφοριών που γνωρίζουμε για την πάθηση αυτή.

Θα ακολουθήσει συζήτηση μεταξύ ασθενών και επιστημόνων ώστε να δοθούν απαντήσεις σχετικά με τη νόσο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η Οζώδης Σκλήρυνση είναι μια γενετική πάθηση, η οποία προκαλεί καλοήθεις όγκους σε διάφορα όργανα, όπως ο εγκέφαλος, τα μάτια, η καρδιά, οι νεφροί, το δέρμα και οι πνεύμονες. Είναι επίσης η κύρια γενετική πάθηση που προκαλεί αυτισμό και επιληψία. Περισσότερα από ένα εκατομμύριο άτομα στον κόσμο πάσχουν από Οζώδη Σκλήρυνση, ενώ στη χώρα μας αναλογούν περίπου 2.000 άτομα.

health.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024