Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σύσκεψη στη Σούπερ Λιγκ για πλέι οφ και... τελικό Κυπέλλου

Σύσκεψη στη Σούπερ Λιγκ για πλέι οφ και… τελικό Κυπέλλου

Το μείζον θέμα που έχει προκύψει με την άγνωστη προς το παρόν ημερομηνία τέλεσης του τελικού στο Κύπελλο Ελλάδας και κατά συνέπεια το πρόβλημα που δημιουργεί στα πλέι οφ της Λίγκας, θα αποτελέσει το αντικείμενο της σύσκεψης που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Πέμπτη, το μεσημέρι (14:00) στα γραφεία της διοργανώτριας.

Το μείζον θέμα που έχει προκύψει με την άγνωστη προς το παρόν ημερομηνία τέλεσης του τελικού στο Κύπελλο Ελλάδας και κατά συνέπεια το πρόβλημα που δημιουργεί στα πλέι οφ της Λίγκας, θα αποτελέσει το αντικείμενο της σύσκεψης που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Πέμπτη το μεσημέρι (14:00) στα γραφεία της διοργανώτριας.

Στη σύσκεψη κλήθηκαν να συμμετάσχουν οι εκπρόσωποι των τεσσάρων ομάδων που μετέχουν στα πλέι οφ, όπως και η συνδρομητική τηλεόραση της NOVA, η οποία όμως δεν θα παραβρεθεί αλλά ζήτησε επίσημη ενημέρωση.

Η θέση του συνεταιρισμού (και της NOVA), όπως αυτή έχει ήδη εκφραστεί, είναι η απαρέγκλιτη τήρηση των ημερομηνιών του προγράμματος σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα, όμως η διοίκηση κατανοεί πως η τελική απόφαση είναι θέμα της ΕΠΟ και του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή.

Ο προβληματισμός είναι έντονος και τα χρονικά περιθώρια ασφυκτικά, πλέον, ενώ η ημερομηνία της Τρίτης 17 Μαΐου που ανακοίνωσε σήμερα η Ομοσπονδία για τη διεξαγωγή του τελικού προκαλεί επιπλέον πρόβλημα, καθώς επηρεάζει τόσο τη 2η όσο και την 3η αγωνιστική των πλέι οφ, λόγω του 48ωρου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024