Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το μικρόφωνο πρόδωσε την Ελισάβετ, «οι Κινέζοι ήταν πολύ αγενείς...»

Το μικρόφωνο πρόδωσε την Ελισάβετ, «οι Κινέζοι ήταν πολύ αγενείς…»

Η βασίλισσα Ελισάβετ Β' «πιάστηκε» να χαρακτηρίζει, ενώ την κατέγραφε η κάμερα, «πολύ αγενείς» κινέζους αξιωματούχους της συνοδείας του κινέζου προέδρου κατά την περυσινή επίσκεψή του στο Λονδίνο. Ο αξιολογικός χαρακτηρισμός είναι μάλλον ασυνήθιστος για την βασίλισσα, που γενικά αποφεύγει κάθε είδους σχόλιο που θα μπορούσε να εμπίπτει στο πεδίο της πολιτικής -αν και η ίδια δεν φαίνεται να έχει ιδιαίτερους ενδοιασμούς κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης συνομιλίας.

Η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ «πιάστηκε» να χαρακτηρίζει, ενώ την κατέγραφε η κάμερα, «πολύ αγενείς» κινέζους αξιωματούχους της συνοδείας του κινέζου προέδρου κατά την περυσινή επίσκεψή του στο Λονδίνο.

Ο αξιολογικός χαρακτηρισμός είναι μάλλον ασυνήθιστος για την βασίλισσα, που γενικά αποφεύγει κάθε είδους σχόλιο που θα μπορούσε να εμπίπτει στο πεδίο της πολιτικής -αν και η ίδια δεν φαίνεται να έχει ιδιαίτερους ενδοιασμούς κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης συνομιλίας.

Στο βίντεο, η κάμερα ακολουθεί την Ελισάβετ κατά τη διάρκεια συνάντησής της με προσκεκλημένους σε επίσημη υπαίθρια εκδήλωση. Της παρουσιάζεται η διοικητής της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, Λούσι Ντ’ Όρσι.

Κατά την παρουσίαση, η βασίλισσα ακούει πως η Ντ’ Όρσι είχε την επιμέλεια επί των θεμάτων της επίσκεψης του κινέζου προέδρου. Αμέσως, η βασίλισσα δεν έχει πρόβλημα να… συλλυπηθεί την Ντ’ Όρσι: «Ω, τι ατυχία» της λέει, πριν η Ντ’ Όρσι τελειώσει τη φράση της.

«Ναι, ήταν δοκιμασία για εμένα» της απαντά η διοικητής. Στη συνέχεια, η βασίλισσα υπερθεματίζει, λέγοντας πως οι κινέζοι αξιωματούχοι «ήταν πολύ αγενείς απέναντι στον πρέσβη».

Κληθέν να σχολιάσει, το Στέμμα απέφυγε «επίσημο σχόλιο για τις ιδιωτικές συνομιλίες της βασίλισσας», σημειώνοντας πως η περυσινή επίσκεψη του κινέζου προέδρου ήταν «εξαιρετικά επιτυχημένη».

Η συνομιλία έγινε την Τρίτη και το βίντεο με τη βασίλισσα προστέθηκε στο βίντεο με τον Κάμερον να ενημερώνει την Ελισάβετ για «ηγέτες απίστευτα διεφθαρμένων χωρών» που θα έρθουν στο Λονδίνο, όπως το Αφγανιστάν και τη Νιγηρία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024