Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα τιμή -από 15.830 ευρώ-  και νέος εξοπλισμός για το Audi A1 στην ελληνική αγορά

Νέα τιμή -από 15.830 ευρώ- και νέος εξοπλισμός για το Audi A1 στην ελληνική αγορά

Η Kosmocar - Audi ανακοίνωσε ένα νέο πακέτο εξοπλισμού για το μικρότερο μοντέλο της στην ελληνική αγορά το οποίο ενισχύει το εξοπλιστικό προφίλ του γερμανικού supermini, αλλά και ταυτόχρονα μια νέα αρχική τιμή καθιστώντας ελκυστικότερη την απόκτησή του.

Η Kosmocar – Audi καθιστά πιο ελκυστική την απόκτησή του γερμανικού supermini στην εγχώρια αγορά προσδιορίζοντας την αρχική τιμή για τη βασική έκδοση του Α1 στα 15.830 ευρω, αλλά και ταυτόχρονα ενισχύει το εξοπλιστικό προφίλ του διαθέτοντας το νέο πακέτο εξοπλισμού Connect.

Όπως διευκρινίζεται, η παραπάνω τιμή η οποία συμπεριλαμβάνει το όφελος απόσυρσης αφορά το Α1 στη βασική έκδοση με τον turbo τρικύλινδρο κινητήρα βενζίνης του 1,0 λίτρου απόδοσης 95 ίππων και θα ισχύσει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.

Υπενθυμίζεται ότι η βασική έκδοση του Α1 με τον παραπάνω τρικύλινδρο TFSI των 95 ίππων εμφανίζει τιμές κατανάλωσης καυσίμου 4,2 λίτρων/100 χλμ. ενώ οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα διαμορφώνονται σε 97 γρ./χλμ.

Σε ό,τι αφορά τα χαρακτηριστικά του νέου εξοπλιστικού πακέτου Connect που είναι διαθέσιμο για το γερμανικό supermini μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται, το πακέτο εξοπλισμού Connectivity, στα στοιχεία του οποίου συγκαταλέγονται προεγκατεστημένο εργοστασιακό Navigation, BLT, AMI, Βluetooth και δυνατότητα ασύρματου audio streaming, το Αudi music interface και προεγκατεστημένο λειτουργικό συστήματος πλοήγησης (Ready4Nav), ηχοσύστημα ΜΜΙ, αυτόματο σύστημα κλιματισμού, αισθητήρες βροχής και αισθητήρες για τη λειτουργία των φωτιστικών σωμάτων και σπορ δερμάτινο τιμόνι.

auto.in.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024