Πάντως, αντ' αυτού (του αρχηγού), «έφαγα τη σφαίρα» και «κώδικα τιμής», που θα σπάσει ο ιστορικός του μέλλοντος, συναντάμε στην Κόζα Νόστρα, όχι σε «υποθέσεις ιδιωτών» στη Δημοκρατία
Μένει στην Ιταλία και τη νέα περίοδο αλλά θα συνεχίσει σε άλλο σύλλογο ο Μίταρ Τζούριτς, καθώς ολοκληρώθηκε η συνεργασία του με την Τρεντίνο. Ο Έλληνας διεθνής διαγώνιος θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στη Βερόνα ως αντικαταστάτης του Σάσα Στάροβιτς, όπως αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας worldofvolley.com. Φέτος ο Τζούριτς, που αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα με τραυματισμούς, έφτασε με την Τρεντίνο στον τελικό του Champions League, ενώ στο πρωτάθλημα αποκλείστηκε στους ημιτελικούς από την (μετέπειτα) πρωταθλήτρια Μόντενα.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!